Viikko taas hurahti nopsaan. Keskiviikkona treenasimme agilitya kaatosateessa, lauantaina vedimme pääkaupunkiseudun dallujen yhteislenkkiä itsellemme ja tänään juostiin kovaa Hyvinkään vinttikoiraradalla Roturacessa.

Kerrankin kun sain tyttären mukaan videokuvaamaan agitreenejä, niin eikös vettä putoo taivaan täydeltä ! :(  No onneksi jotain tallentui DVD:lle, mutta lisääkin olisin mieluusti katsellut. Mutta eihän kuvaamisesta mitään tullut, kun toisella kädellä tytär yritti pidellä sateenvarjoa ja toisella kuvata. Komensin hänet siitä autoon suojaan hytisemästä, mutta minä ja Elli sitkeästi jatkoimme loppuun asti. Hyvinhän ne reenit taas sujuivat, vaikka Elli oli aika närkästynyt sateesta. Onneksi sille oli sadetakki mukana ja välillä kuivasin sen naamaa pyyhkeellä. Meitin hienohelma ! :)

Eilinen yhteislenkki tosiaan typistyi ihan oman porukan normilenkiksi. Eipä ketään ilmestynyt paikalle, vaikka ilmakin oli sillä hetkellä suht mukava, tuulinen mutta aurinkoinen. Toki nämä kesäviikonloput ovat haasteellisia, koska ihmiset ovat paljon mökeillään ja kaikenlaista koirahäppeninkiä riittää joka päivälle ja viikonlopulle.

Tänään sitten taas pitelimme sadetta Hyvinkäällä Roturacessa. Onneksi nyt ei ihan kokoajan satanut, mutta eipä sitä hikikään pääsyt tulemaan. Ihan normaali Suomen suvi. ;)  Elli juoksi aivan mainiosti. Roope lähetti ja minä juoksin maaliin vastaanottamaan. Elli pinkoi tosi hyvin ja sai mainion ajan 7.17 s / 80 m. Dallujoukkueita oli kaikkiaan neljä, mutta vielä ei EGU:n sivuille ole ilmestynyt tuloksia, että pääsis ruotimaan aikoja ja sijoutuksia. Ehkäpä huomenna ?  Vähän jäi harmittamaan, etten sitten ilmoittanut Daraa mukaan. Olis ollu kiva tietää miten se olisi juossut ja minkälaisella ajalla ? Jokatapauksessa Dara oli hengessä mukana ja sillä oli kivaa. Sai sekin pyrähdellä Ellin ja Nellan kanssa nurmikentällä vapaana, kun olimme tyttöjä lämmittelemässä.

Siinäpä sitä taas oli touhua. Ensi viikonloppuna on Juhannus ja me jäämme kesälomalle mökille. Oikein hyvää jussia kaikille lukijoille ja palataan taas asiaan, kun kotiudumme lomalaitumilta. :)