Huhhuijaa, se olikin rankka rupeama tuo viikonloppu. Vaikka siihen tiesikin varautua etukäteen, niin en olisi uskonut että vielä nyt tiistainakin väsyttää. Kisat menivät kuitenkin suht hienosti. Ainahan parannettavaa löytyy, mutta pääosin hyvin meni ja palaute on ollut positiivista.

Meikäläisellä kisatyöt alkoivat perjantaina klo 6.00, kun isännän kanssa kurvattiin kuorma-autolla Ojankoon. Siitä sitten seuraavat kaksitoista  tuntia lastattiin, purettiin ja ajettiin.  Kotona olimme puoli seitsemän maissa illalla. Ei ollut enää virtaa koirille, joten Thomas sai lähteä iltalenkille. Lauantai-aamuna sain soiton Jaanalta kisapaikalta. Olimme unohtaneet kokonaan hankkia tuomareille muistolahjat. Ei kun kiireen vilkkaa Itikseen ostoksille ja hätäpäissäni sain kasattua lahjakassit. Ihan tyytyväinen en sisältöön ollut, mutta siinä hötäkässä ei aivotkaan pelanneet sitä vähää kuin normaalisti. Myöhästyin siis lauantain työvuorostani, mutta onneksi kivat tiimikaverini paikkasivat upeasti.

Lauantain olin meidän seuran omalla ständillä ja ihan kivasti kauppa kävikin. Meillä oli myynnissä SM-kisa t-paitoja, tassupaitoja Ojanko-projektin tukemiseksi sekä seuravaatteita, tuulipuvuista lippiksiin.  Jäin vielä palkintojen jakoon, oli vaan kurja, kun vettä satoi niin kovasti. Kotosalla olin just kahdeksan pintaan illalla.

Sunnuntai-aamuna meillä oli Anun kanssa treffit, sillä se oli ainoa ajankohta kun itse ehti kisoja seuraamaan. Katselimme maxien karsinnan, joka käytiin karmaisevan hankalalla hyppyradalla. Jännitimme ja kannustimme kovasti ainoaa dalmisedustajaa Adaa ja Heidiä, mutta heillekin tuli hylky niin kuin melkein 80 % koirista. Ilma suosi tälläkertaa kisaajia, aurinko paistoi ja oli suorastaan lämmin.  Kun maxien startti oli ohi, suunnistin ständillemme hetkeksi töihin ja odottelin isäntää ja kuorma-autoa saapuvaksi. Neljän maissa aloimme lastaamaan ekaa estekuormaa Ojankoon ja siitä se ralli taas alkoi. Seuraavaksi veimme keittiölaitteet ja kalusteet Roihuvuoreen, sitten kennelpiirin kamat Vuosaareen, väliaitakuorma Ojankoon, jossa oli kuskin vaihto ja isäni istui auton rattiin Roopen lähtiessä muihin töihin yöksi.  Vitsailinkin porukoille, että täytyy välillä tehdä työtä josta saa rahaakin, että on varaa ajella näitä talkooajoja.  Faijan kanssa sitten menimme vielä viimeisen kerran Urheilupuistolle lastaamaan lisäkatsomon penkit autoon yöksi kyytiin, josta ne purettiin maanantaiaamuna VR:n konepajalle Vallilaan varastoon.

Olin kotosalla aikaisin maanantai aamuna klo 0.30. Sanomattakin on selvää, että olin k o h t a l a i s e n väsynyt. Joka paikkaa särki kuin olisi pesäpallomailalla hakattu. Maanantaina soitin töihin, että pidän kotikonttoripäivän. Tein töitä läppäri sylissä ja makoilin peiton alla sängyssä. Välillä otin pienet päivänokkaset ja sitten jatkoin hommia. hihiii.

Eipä ollut enää eilen illalla virtaa lähteä seuran hallituksen kokoukseen, nyt alkoi kesäloma mulla yhdistysasioista ja piste. Elokuun lopulla palaan asiaan, kun on vuorossa omat kisat Ojangossa ja niihin palkintojen hankkiminen. Sitä ennen en tee MITÄÄN.