Mamman lentsu on pitänyt koko porukan kotosalla ja pienillä metsälenkeillä.   Sunnuntain mätsäriin lähdön Pornaisiin Nemon kanssa jätin suosiolla väliin, mutta Daran pitkästä aikaa jatkuneita agitreenejä en. Siellä köhäsenä ja räkäsenä juoksin henki pihisten ja se kostautui sitten maanantaina. Olin aivan dead sängyn pohjalla. Tosin treenit meni TOSI hyvin. Oikeesti. Dara oli hyvin hanskassa ja teki vauhdilla ja tarkasti rataa. Olin tosi ylpeä likasta. Ohjaajammekin kehui kovasti. Kesätauko oli tehnyt hyvää. Jospa sitä perjantaina kokeilisi pitkästä aikaa starttia epiksissä, kun Ojangossa oma seura järjestää. Ne kun on Daralle ne ainoat kisat missä voimme tasoamme mitata.

Päivisin, kun on ollut aikaa, olen näpsinyt kuvia, lähinnä Nemosta. Tyyliin Nemo edestä, Nemo takaa, Nemo istuu, Nemo makaa.

Nemo on omaksunut Dara-tädin tyylin päivystää sohvatyynyjen päällä ja tuumailla maailman menoa.

 Se on kohta jo niin iso poika !

Sadetakki hässäkkää eteisessä.

Nemolla oli tämä Ellin vanha takki päällä ulkona noin viisi sekuntia, kunnes se oli jo pyörinyt kertaalleen ympäri koko kropan, joten suosiolla olen laittanut nyt tämän takin Daralle ja Nemo on saanut Daran takin. Mutta väliaikaisesti vain, aion ostaa Nemollekin, sitten kun se on suht täysikasvuinen, samanlaisen sadetakin Janutexiltä kuin tytöilläkin on. Se pysyy päällä kovemmessakin vauhdissa.

Tässä Dara oman takkinsa kanssa.

Varsinkin nyt kun niitä on kolme, alkaa tämä suojavaatetus nousta arvoon arvaamattomaan. Pikkasen helpottaa sitä ruljanssia, kun sadelenkiltä palaamme kotiin.

Ai että, täytyy vielä kehaista pikku poikaa. Nemo osaa jo niin kauniisti ja kiltisti odottaa eteisessä kuivausta ja tassujen putsausta omalla vuorollaan ! On se niin etevä !

Huomisella Ellin treeneihin köhimään. Juu, ei ole fiksua ei, mutta menen anyways. Perjantaina Daran kanssa epiksiin ja sunnuntaina yritellään Nemon kanssa mätsäriin Viikkiin, joten siinäpä sitä taas ohjelmaa kerrakseen.