Kivasti oli tänään yhteislenkillä porukkaa mukana. Pari ihan uuttakin !  Tyttöporukassa ihan oltiin, ei olleet pojat uskaltaneet tällä kertaa mukaan. Meidän tyttöjen lisäksi metsässä kirmasivat tutut Martta ja Nemme ja uudet pilkut olivat Hertta ja Ulpu. Porukka tuli mainiosti juttuun ja varsinkin pikku likat viuhtoivat menemään loppumattomalla energialla. Vanhemmat rouvat Elli ja Nemme käyttäytyivät tutusti vähän arvokkaammin.   Vaikka ilma taas lämpeni plussan puolelle ei  metsä ollutkaan niin märkä kuin olin etukäteen odottanut, mukavasti lumi olikin pysynyt maassa.

Viikolla kävimme Daran kanssa hoitamassa rokotukset kuntoon ja nyt on neidillä ihan oma passikin valmiina maailman..nooo ainakin Viron matkailua varten. Ja juoksua edelleen odotellaan...saas nähdä kuinka pitkäksi juoksujen väli venähtää. Nyt on 7 kk ja rapiat päälle plakkarissa.  Mutta nyt kun tarkemmin aattelen taisi se edellinenkin väli olla 8 kk ? Kait...

Agitreenit olen nyt tyystin skipannut ja yritän saada nilkkani kuntoon...kunnolla. Tämän päiväinen lenkki meni ihan mukavasti, eikä ainakaan vielä tunnu pahalta.  Onneksi naapurissa asuu poika nimeltään Eetu, joka pitää huolen tyttöjen, varsinkin Daran liikunnasta iltaisin omalla pihallamme. Remmilenkkien jälkeen se onkin ihan tervetullutta varsinkin ikienergiselle Dapelle.  Ellihän ei paljoa osallistu, kuten olen jo monesti kertonutkin.  Rauhallista menoa siis ennen loppuvuoden touhuiluja; Faunattaren dalmatiankoirapäivää ja tietty Messaria.  Niistä sitten aikanaan lisää stooria.