Tiistaina saimme kuin saimmekin Annikan kanssa otettua Daralta pissanäytteen ja yllättävän hyvin se menikin. Ekan kerran kun Dara kyykkäsi niin tökkäsin astian pepun alle, mutta sitä neiti ihmetteli ja nousi äkkiä ylös. Kehoitin Daraa uudelleen, aivan kuin oltaisiin vaikka näyttelypaikalle menossa, että: "Käypäs pissulle." Dara teki työtä käskettyä ja sitten saimme otettua pissat talteen ihan ilman kommervenkkejä.

Vein näytteen lääkäritädille ja reilun kymmenen minuutin päästä hän kertoi, että näyte oli aivan puhdas, ei sakkaa, ei tulehdusta, ei mitään. Hyvä tietty niin.  Dara ei myöskään ole sunnuntaipäivän jälkeen lirkutellut sisään, joten jos se vaan oli joku hormonihäiriö. Pidetään peukkuja. Lupasin lääkäritädille palata asiaan, jos aihetta vielä ilmenee, niin mietimme sitten sen virtsankarkailulääkityksen aloittamista. Toivottavasti ei tartteis !  Saihan siihenkin keikkaan taas viiskymppiä menemään, mutta pääasia on että neiti on terve. Mamman vauvakulta.

Sunnuntaina starttaamme Ellin kanssa Purinalla klo 14 jälkeen, olemme starttivuorossa kahdentenakymmenentenä viidentenä. Kaikkiaan ykkösluokan maxikoiria hyppärille starttaa 51 kpl. Kaamee määrä taas !  Anu ja Nellakin tulevat joten on mukavaa kun on tuttua seuraa, jonka kanssa käydä rataa läpi.