Ellin kanssa startattiin HSKH:n perinteisissä helatorstain kisoissa hyppyradalla ja saimme hyllyputken jälkeen viimein tuloksenkin ! 10 ratavirhettä ja 3.39 yliajasta.  Virheet olisivat olleet niin helposti vältettävissä. Eka tuli muurilta, jossa huusin Ellille: 'muuri'. En IKINÄ sano muuri vaan hyppy, mutta miksi sanoin sen nyt ? Yllättynyt  Elli hämmentyi, katsoi minua ja tuli muurista vähän ohi. Eli kielto. No kun palasimme takaisin ja sanoin 'hyppy', ei mitään ongelmia.  Voi jessus !  Toinen vitonen tulikin sitten yllätys yllätys kepeiltä.  Elli tuli vauhdilla putkesta ulos ja mielestäni sain sen hanskaan aika kivasti ennen keppejä, mutta silti yritti aloittaa kepitelyn väärältä puolelta ekaa keppiä laittamalla jo pään siltä puolelta.  Sain heti korjattua tilanteen ja sitten ne menivätkin aivan mainiosti.

Kokonaisuudessaan rata meni upeasti ja vauhdikkaasti ja Elli irtosi taas hienosti eri esteille kauempaakin. Nuo turhat virheet kun saisi karsittua, niin nollarata alkaisi olla jo aika lähellä.  Sijoitustamme en vielä tiedä, en jaksanut jäädä niitä tuloksista laskemaan, mutta eivätköhän ne ole jo huomenissa HSKH:n sivuilla nähtävissä.

Kisan jälkeen vein Ellin kotiin ja palasin takaisin kentälle töihin. Kotona olin vasta puolen seitsemän jälkeen, joten pitkä ja rankka päivä siitä taas tuli. Aina vannon, että seuraavalla kerralla en aio olla koko päivää töissä ja taas sitä oltiin ! Kieli ulkona

Roturace-tuloksetkin ovat selvillä. Ellin aika oli 7,49 ja sijoitus 55. Aika paljon hitaampi aika kuin viime vuonna (7,17). Ei tule vanhuus Ellillekään yksin. Silmänisku  Daran aika oli 15,34 ja sijoitus 156. Mutta ei ollut pikkumurunen edes viimeinen !

Joukkueena: Elli, Dara, Skotti ja Nuppu = Täpläkiitäjät olimme 23 sijalla. Että ei huono ollenkaan ! Joukkueita oli kaikkiaan maxikoirissa 42. Siinä keskikastissa oltiin.

Onneksi huomenna on vapaapäivä, saa palautua. Sitten sunnuntaina Daran kanssa Jäähalliin Aptukseen. Jännittää jo nyt...