"Muutama" sana viikonlopusta täältä työkoneelta päivitettynä. Kotona nettiyhteys oli pimahtannu jo perjantaina (eikä ole kunnossa vieläkään Huuto), joten päivitykset jäivät eilen tekemättä. Tokko olisin jaksanutkaan, sillä sen verran väsynyt olin, kun kotiin viimein saavuimme.

Lauantaina lähdimme aikaisin aamulla kohti Säkylää, jossa "Enduro Racing Team Vaa" osallistui kuntoendurotapahtumaan. Isäntä toimi "tallipäällikkönä", koska hänen pyöränsä hajosi viime hetkellä eikä sitä saatu kuntoon ajoissa.  Kaikki "pojat" (isäni 64v, serkkuni 51v, siskoni mies 46v. ja Thomas 17v.) ajoivat 2x20km:n lenkin metsässä ja jopa Thomaksen Husse toimi  Silmänisku koko reissun.  Myöskin joukkueen uusin jäsen Annika oli oman moponsa kanssa liikenteessä, mutta ei vielä osallistunut kisaan. Annika ajeli varikkoalueella omia reittejään. Kuvia tulossa myöhemmin, kun saamme oman koneen nettiyhteyden pelittämään.

Pilkkutytöt saivat kirmailla vapaana varikkoalueella, sillä saimme paikan onneksi niin syrjästä metsästä, ettei siellä ollut muuta liikennettä. Ovat muutenkin niin tottuneet moottoripyörien pärinöihin, etteivät niille korviaan lotkauta. Maasto Säkylän varuskuntaalueella on niin ihana. Kaunista, selkeää ja puhdasta mäntykangasmaastoa. Vain korkeita mäntyjä ja kanervikkoa. Ihana metsä liikkua, kun vertaa meidän sekametsän ryteikköihin ja kallioihin.

Neljän maissa iltapäivällä lähdimme ajelemaan kohti Poria. Yövyimme hotellissa, jossa tytöt käyttäytyivät todella hyvin. Ainoastaan hissi oli aika jännittävä rasti molemmille. Myöskin liikennevalojen piippausta piti ihmetellä. Hassua..stadilaiskoirat Porissa olivat aivan landepaukkuina suuressa cityssä !  Pitäisiköhän meidänkin useammin käydä ihmisten ilmoilla sieltä landeltamme.?!

Sunnuntai aamupäivällä minä ja Dara lähdimme kävelemään näyttelypaikalle raviradalle. Muut perheenjäsenemme jäivät hotellihuoneeseen nukkumaan. Isäntä kyllä sanoi, että ota auto, mutta minä vain intin että sinne on ihan lyhyt kävelymatka. Noo lyhyt ja lyhyt...hiki siinä tuli ja aikaa vierähti reilu 20 minsaa.  Raviradalla oli todella lämmin eikä tietty varjon varjoa. Onneksi kävi raikas tuuli, joten ei valittamista. Ihanaa ettei satanut.

Kehä oli nurmikolla ja riittävän iso. Tapasin kehänlaidalla Nina ja Kiiran Exxon kanssa sekä Marjan Zottelin kanssa. Viereemme parkkeerasi myös Titta ja Sunny, joka oli Daran mielestä aika jännittävä iso poika. Piti ujostella ihqua miestä kunnon teinitytön tapaan.Nauru

Daran kehä meni juuri niin kuin monta kertaa ennenkin. Miestuomaria piti taas jännittää ja vilkuilla vähän väliä. Muuten se yllä klaarasi ihan hyvin. Tuloksena tuttu EH. Kiitos ja näkemiin. Ei auta kuin sitkeästi vain käydä miestuomarien tykönä, että se tottuisi pikkuhiljaa.  Exxo sai ERI:n ja oli junnu-urosten toinen. Päivän kruunasi Zottelin VSP ja CACIB -tittelit ja naapurimme ihqumies Sunny oli ROP.

Sitten taas lähdimme dallaamaan kohti keskustaa ja hotellia, kunnes sadekuuro yllätti meidät. Ensin ajattelin, että soitan toiset meitä hakemaan, mutta ei pirulaut kun kävellään vaan !  Kotimatka oli aika raskas, välillä satoi välillä paistoi. Kotona olimme (pitserian kautta kierrettyämme) neljän jälkeen. Maha täynnä pitsaa oli mukava ottaa päivätorkut sohvalla koirat kainalossa.