Siis eilinen kisastartti Porvoossa. Hyppyrata oli tehty nurmikentälle ja oli aavistuksen kostea. Noh, meikätyttöhän se sitten liukastui ja pyllähti putken suulla. Elli sitä ihmettelemään ja sai kiellon siitä hyvästä.  No eipä se ratasuoritus siihen kaatunut vaan lisäksi kiellot tulivat todella oudosti yhdeltä toiselta hypyltä ja renkaalta. Ilmeisesti taas ohjasin huolimattomasti, joten Elli katsoi ettei niitä esteitä sitten tarvitse suorittaakkaan. Lisäksi kepeiltä tuli vitonen, kun Emppu oikaisi lopussa ja jätti viimeisen välin suorittamatta ja saimme palata takaisin.

Elikkä hylkyputki senkun pitenee. Päättämätön  Ilma oli helteinen ja heti koekäytimme uutta froteelointa. Se viilensikin mukavasti ja Elli oli ihan pirteä radalla.  Meitä oli tuttu jengi koossa. Anu ja Nella, Tiina ja Wilma ja Jaana ja Leo.  Leo oli porukasta ainoa joka sai tuloksen 10 virhettä, me muut sitten pokkasimme hylyt.  Nollaradan metsästys siis jatkuu...KUNPA SAIS EDES TULOKSEN !!! Huuto

Loma on sujunut leppoisasti kotosalla. Ilmat ovat olleet ihanat ja päivisin on ollut hiukan turhan lämmin tehdä pitkiä lenkkejä. Olemme kuljeskelleet rauhallisesti metsän varjoissa ja lekotelleet omalla pihalla. Mulla on ollut palkintojen ostamista ja tänään haen Lauttasaaresta sponsoriltamme  Hauva.com :lta jotain palkintoja lisää perjantaisiin yökisoihin.  Minä en tällä kertaa mene niihin kisoihin töihin vaan lähdemme mökille. Sieltä käsin ajelen sitten Hämeenlinnaan lauantaina hallituksen kokoukseen ja sunnuntaina Daran kanssa Erkkariin. Hellettä lupailevat vielä ainakin viikonlopun yli, joten parasta muistaa aurinkorasvat messiin, ettei nahka kärtsää ihan törkeesti.

Lisäsin muuten sivupalkkiin sähköpostiosoitteeni, jonne voi laittaa postia, jos tänne ei halua kommentoida julkisesti. Tuota sähköpostia tarkkailen päivittäin, myös lomalla.