Lunta on tullut hyvin ja riittävästi, kiitos siitä yläilmoihin, mutta nyt piisaa. Jookos ?  On aika "mukava" tarpoa väliin polvea myöten upottavassa umpihangessa. Mutta koirat nauttii, varsinkin Nemo, yllätys yllätys. Se pomppii ja loikkii kuin aropupu hangessa ihan upoksiin asti ja hauskaa on !

Nemo on ollut koko kuluneen viikon kiltti eikä ole keksinyt mitään askarreltavaa päivisin. Onneksi ! Tosin perjantaina se oli avannut Annikan huoneen oven ja hakennut sieltä joitain tavaroita olohuoneeseen, mm. Annikan rakkaan pupun Rosen, mutta luojan kiitos ei ollut tehnyt sille mitään. (tosin yksi sateenvarjo oli silputtu, mutta sitä en edes todelliseksi tuhoksilaskisi. )

Keskiviikkona jatkoimme koirakoulussa tokoilua ja rallytokoa ja Nemo oli tällä kertaa tosi reipas ja jaksoi tehdä hommia koko tunnin. Ostamani vinkulelu olikin oikein hyvä palkka ja se innostui siitä kovasti. Enemmän kuin nameista, on se outo dalmis !  Kotiläksyksi saimme paikkamakuu-harjoituksia ja sitä Nemo todella tarvitseekin, kun ei meinaa pinna millään riittää niinkin tylsään puuhaan. Pitäis vaan mennä ja touhottaa eteenpäin koko ajan.

Nyt on myös ilmoittauduttu dalmisyhdistyksen Open Show:hun ja pikkasen jännittää. Tosin luoksepäästävyys-harjoitteet on mennyt tosi hyvin kurssilla, joten toiveikkaana ollaan. No se menee miten menee, ei voi tietää ennenkuin taas kokeilee. Kun niin kovasti haluaisin lähteä näyttelyihin ja katsoa mihin asti jätkä pärjäisi. Itsestä kun se näyttää niin lupaavalta.

Päivällä napsin kuvia ihan vain omalta pihalta, kun en uskaltanut ottaa Annikan kameraa metsään mukaan.

Alkuun vähän tuumailtiin, että mitähän sitä alkais ?

Nemo

Dara ja Nemo

koko jengi

Pian leikkiä jo viriteltiin ja mylläkkä alkoi. Elli ei tosin tähän lähtenyt mukaan vaan pasteerasi vain keskellä pihaa.

Nyt ei kun jännittämään pressavaalin tuloksia.