Huoh...Ihanaa kun on perjantai. Vaikka oli lyhyt viikko, niin jotenkin se oli aika raskas ja pitkäntuntuinen. Työpäivät ovat olleet yhtä hulabaloota ja mökkituomisina sain flunssan, joka on rassannut. Onneksi se on jo ohi menossa ja viikonloppuna toivottavasti saan olla jo terveenä ja tehdä koissujen kanssa pitkiä metsälenkkejä.

Säätiedoituksessakin ennustivat ihania ulkoilusäitä ja lämpöasteita jopa +10 ! Jes, saa lumet kyytiä. Kyllähän sitä lunta sitten oikein tupruttelikin :D Mutta yhdet olivat ainakin siitä aivan intona ! Nuo ikuiset kakaranviikarit. Omat lapset ovat jo niin isoja, etteivät pulkkamäkeen tai hiihtoladuille enää ryntää, (lähinnä kuuluu juputusta, kun ei pääse mopolla kouluun...) mutta pilkkulapset olivat haltioissaan.

Viikolla sain hoidettua myös viimeiset palkintohankinnat seuramme agikisoihin. Aikamoinen laatikollinen tavaraa. Kisoihin on ilmoittautunut yli 350 koiraa !! Tietää pitkää sunnuntaipäivää töissä. Noo...se on sitten vasta seuraavana sunnuntaina, nyt saa olla ihan levossa. Huomenna on Dalmatiankoirat ry.n kevätkokous Kauniaisissa ja menenkin sinne, jos vain auto on kotona. Auto isäntineen vaan taitaa lähteä Päijännettä kiertämään moottoripyörien perässä, elleivät sitten mene vaarin autolla..hmm. Mieli kyllä tekisi lähteä kuuntelemaan ja osallistumaan tärkeään kokoukseen. Maanantaina on myös HSKH:n vuosikokous, joten kyllä kokoontumisia riittää.

Jaahas..taas taitaa olla kohta aika lähteä viemään tyttöjä tallille. Niin ja sitten iltalenkille tepsujen kanssa. Jotenkin tuntuu siltä, että taidan mennä tänään aikaisin nukkumaan. :) ( Vanhuus ei tule yksin...perjantai-iltana aikaisin nukkumaan ??!! )

Loppuun hassu kuva Dapsusta mökiltä viime viikonlopulta.

1416126.jpg

Äkkijarrutus :D