Aatella, vuosi on mennyt, kun tämän blogin aloitin ja sen kunniaksi onneksi ulkoasukin palasi normaaliksi.  Vuodatuksen tiedoitteissa tosin luki, että tämä käyttämäni "RED"-pohja on uuden päivityksen jälkeen jotenkin ongelmallinen ja se tulisi vaihtaa johonkin muuhun. Vielä en ole jaksanut perehtyä vaihtoasiaan. Ehkäpä viikonloppuna.

Pakkanen se paukuttelee nurkissa. Aamuisin on ollut jopa -13 C. Joo-o on se etelän immeiselle jo ihan kunnon pakkanen ! :D  Likoilla on ollu takit päällä melkein joka ulkoilukerta, paitsi kun olemme pitkällä metsälenkillä. Siellä ne juoksevat kuitenkin kokoajan niin, ettei taatusti vilu pääse yllättämään. 

Siitä tulikin mieleeni, että nyt laitan Lenan ottamia kuvia esille. Nämä siis viime lauantailta. Niissä on kiva sininen, talvinen tunnelma.  Kaikki kuvat siis á la Lena Jauhiainen.

 Dara ja Elli

 Dara loikkaa.
 Pikkulikat Dara ja Martta vauhdissa.
 Elli näyttää kieltä, Dara on muuten vain hömpän näköinen. :D

Viikonloppuna on taas koiramaista ohjelmaa molemmille päiville. Lauantaina dalluyhdistyksen hallituksen kokous ja sunnuntaina suunnitteilla lenkki agiltytreenikavereiden kanssa.   Tarttis myös harjoitella taas Daran kanssa pikkasen (eikä niin pikkasenkaan ! ) näyttelyposeerausta. Neiti kun on vähän turhan rauhaton, eikä malta seistä paikallaan muutamaa sekuntia kauempaa.  Turun näyttely lähestyy taas kovaa vauhtia. Olis kiva, että posetus ainakin sujuisi mallikkaasti, ettei homma siihen ainakaan tärväänny turhan takia.
Ennen sitä on kumminkin HSKH:n kisat Purinalla. Alkaa jo kovaa vauhtia kalenteri täyttymään menoista. Ei oo montaa "vapaata" viikonloppua enää. Hih... Saas nähdä koska kotoväki alkaa esittämään vastalauseita ?