Arvaapa kellä oli mökillä kivaa ? No toki meillä kaikilla, mutta Darasta siellä oli aivan superkivaa. Neiti juoksi ja juoksi ja sitten taas juoksi. Elli nukkui välillä päiväunia sisällä, mutta Dara juoksi ympäri ämpäri taukoomatta. Mummi ja vaarikin ihmettelivät, että mistä tuolla likalla tuota energia oikein riittää ?! :0

Mökkitontti on niin ihanteellinen koirille, kun se sijaitsee niemen kärjessä. Tontin yksi sivu on vain aidattu ja portti tielle ja muita sivuja ympäröi järvi. Pääsiäisenähän likat juoksivat jäätä pitkin naapuriinkin välillä, mutta nyt kun eivät uimaan uskaltaudu, niin pysyvät mainiosti omalla pihalla. Ja voi sitä touhun määrää, mitä Daralla oli. Suurimmaksi osaksi se vain juoksi juoksemisen riemusta, välillä kaivoi kuoppia, söi keppejä, veti keppejä Ellin kanssa, paini Ellin kanssa ja pluttasi rantakaislikossa. Sieltä kaislikosta löytyi aivan ihana aarrekin: hauen pääkallo. Se piti tuoda ylpeänä näytille tytöille pihakeinuun, jostain kumman syystä tyttöjen kiljahdukset eivät aiheutuneetkaan ilosta vaan ihan jostain muusta ! :)  Ja sitten mamma vei sen kompostiin, höh :(

Sunnuntaiaamuna neiti oli virtaa täysi jo seitsemältä. Lähdin vessaan ja koirat kävivät myös tarpeillaan, sitten "pakotin" ne takaisin nukkumaan, mutta eihän sitä kitinää kukaan kestänyt, joten päästin ne ulos aitan ovesta. Itse torkuin / nukuin vielä kymmeneen ja siellä ne pilkut keskenään jotain puuhastelivat. Elli välillä näkyi nukkuvan kuistilla, mutta Dara painoi menemään.

No tuli se noutaja sitten ipanallekin. Illan suussa annoin ruuan jo vähän aiemmin, niin sitten täysinäisellä vattalla uni tuli simmuun. Neidit nukkuivat kokoillan plus automatkan kotio. Vielä tänä aamunakin oli molemmilla melko tahmeaa aamulenkille lähtö. ;) Tänään ne ovatkin saaneet rauhassa nukkua kokopäivän, kun lapsetkin jäivät vielä mummin ja vaarin kanssa mökille nauttimaan kesäloman ensimmäisistä päivistä.

Ja tietenkin jäi kamera kotio, joten kuvia ei ole tarjolla, mutta ensi viikonloppuna otetaan uusiksi. Mökiltä sitten ajelemme suoraan Turkuun erkkariin, perheen miesten mennessä Joutsaan endurokisoihin. Jospa saisin tytönkin mukaan erkkariin kuvia ottamaan. Ei sitä koskaan tiedä ? :)