Ei jaksettu tänään lähteä mätsäriin. Ilma oli aamulla sateinen ja oli todella kylmä ja kova tuuli. Aamu kuitenkin muuttui kauniiksi aurinkoiseksi päiväksi, mutta tuuli oli edelleen jäätävä. Lisäksi meikäläinen on vieläkin eilisten HSKH:n talkoiden jäljiltä kuin pesäpallomailalla hakattu. Ei tehnyt erityisen hyvää kipeälle selälle mm. parin tunnin puhdetyö kaivaen kuorma-autoa saviliejusta ynnä muu reipas liikunta.   Joten mätsäri sai jäädä ja oma sänky tuntui erittäin houkuttavalta vaihtoehdolta. Ensi sunnuntaina yritellään uudelleen.

Päivällä taapersin tyttöjen kanssa tunnin metsälenkin. Märkää oli ja yllättävänkin lumista edelleen, mutta myös paikoin jo ihanaa kuivaa metsää ja hiekkatien pätkiä. Metsässä ei myöskään hyytävä tuuli päässyt puraisemaan, joten oli oikein mukava tallustella. Tytöt olivat innoissaan ja tekivät laajoja kaarroksia metsässä omia reittejään, tutkien ja haistelleen lumen alta paljastuneita meheviä tuoksuja. Jopa Elli sai pienen hepuli pyrähdyksen ja sekös Daraa riemastutti, sillä kun ei ollut nyt Eetua mukana paini-ja juoksukaverina.

Ensi viikolla alkavat agilityn ulkotreenit, jihuu !  Tosin keskiviikkona on epävirallisen agikilpailun Tehis Cupin toinen osakilpailu, joten treenaamaan ei pääse, mutta kisatahan aina voi ja tukea samalla seuran tehovalmennusryhmän toimintaa. Kentät Ojangossa ovat jo tosi hyvässä kunnossa ja ihan kutkuttaa taas päästä treenaamaan pitkän talven jälkeen. Ellin kanssa jatkan tutussa ryhmässä, mutta Daran kanssa treenaan omin nokkineni sen mitä aika antaa myöten. Daran ryhmän ohjaaja lopetti, enkä sitten ilmoittautunut mihinkään muuhunkaan vakiryhmään.  Jotenkin tuntuu että ennen SM-kisoja ei kertakaikkiaan rahkeet riitä, kun on niin paljon kaikkea muuta tekemistä. Samoiten taukoa kuitenkin tulisi monta viikkoa, kun vien Daran steriloitavaksi toukokuussa. Kyllä sen kanssa vielä ehtii.