Kivasti meni eilen. Dara oli tosi täpinöissään päästessään kentälle. Harjoittelimme hyppyjä ja pituutta, sekä kutsuna että lähetyksenä. Ensimmäinen ongelmapaikkakin heti ilmaantui, kun Dapsu ei malttaisi millään odottaa esteen takana lupaa hyppyyn. Varastelee mokoma ! :D Nyt kotiläksyksi hurjasti harjoituksia, että vain odotetaan esteen takana ja mamma palkkaa vain siitä odottamisesta eikä estettä suoriteta ollenkaan. Pituus meni heti mainiosti. Kakru vaan meinas ihan väsähtää hommaan eli puolitoista tuntia on aika pitkä aika uuden oppimiseen. Välillä vain nuuski maata etsien makupalojen rippeitä hiekan seasta eikä olis vähempää voinnu kiinnostaa koko hyppiminen. Siinä suhteessa ovat Ellin kanssa ihan samanlaisia, ettei toistoja jaksa kauaa. Ihan kuin sanoisivat: " Mamma, mähän jo hyppäsin, mä osaan jo !" Mitä sitä turhia hyppimään iankaiken ! :D

Nyt vain pitää itse pitää pää kylmänä eikä ahnehtia liikaa ja pitää pitää tarpeeksi taukoja sillä, ei pikku vielä jaksa niin paljoa kerralla. Huumorin pitää säilyä hyvänä.

Tänä iltana ohjelmassa sitten Daralla näyttelytreenit, nekin omalla tutulla Ojangon kentällä. Otan myös Ellin mukaan autoon siksi aikaa, niin voidaan tehdä iltalenkki siellä samalla. Nyt sataa ihan kaameesti, toivottavasti vähän iltaa kohden rauhoittuisi. No mutta onhan meillä kaikilla nyt hienot sadetakit ! En muistanutkaan kertoa, että ostin lauantaina kisoista Daralle hienon sadetakin Janutexiltä. Heillä oli myyntikoju kisa-alueella ja niin passelin koon myyjä osasi meidän neidille valita, että se on aivan sopiva. Elli saa kärvistellä vanhan Hööksistä ostamani sadetakin kanssa, vaikka onkin vähän epäsopiva. Ei se muuten, mutta siinä on huono vatsanympärys kiinnitys ja vinksahtaa aina toiselle kankulle ihan vinoon. Häiritsee mamman esteettistä silmää ! :D  Ellille sadetakki on ihan ehdoton, se vihaa sadetta. Dara ei suuremmin välitä (siitäkään), mutta itsellä on parempi mieli ettei resu kastu ihan läpimäräksi.

Inhoo, kun Ilmatieteenlaitos ennustaa lauantaiksikin sadetta tänne pääkaupunkiseudulle. Ei oo kauheen hauskaa olla näyttelyssä jos sataa. Höh...Minkäs tekee, pakko sopeutua sitten vaan.