Niin se taas kuu vaihtui ja nyt ollaan virallisesti kevään puolella. Ilma kyllä taitaa olla talvisempi kuin vielä kertaakaan tänä talvena :). Pikkupakkanen ja vähän luntakin maassa. Tosi vähän kylläkin, mutta sen verran että voi sanoa.  Mä täällä netissä taas vetkuttelen, ettei tarttis aloitella siivoushommia, hih... Lisäsin sivuille linkkejä nettisivuista, joilla usein vierailen. Viikottain, jopa päivittäin. (nolostus). Terkkuja vaan kaikille dalmiskavereille, vaikka kaikkia emme ole nenätysten koskaan tavanneetkaan !

Viikko sujui taas rauhaisaan malliin, paitsi eilen aamuna lenkillä oli pieni tapaus. Aamuisin alkaa olla jo sen verran valoisaa, että näkee mennä metsään aamupissulenkille. Tallustelin puoliunessa ja koirat juoksivat edellä vapaana. Yhtäkkiä jostain pölähti iso tummanpuhuva saksanpaimen eteemme. Se tuli vähän maailmanomistajan elkein ja sekös sai Ellin käämit käryämään siltä seisomalta ! :D  Elli haukkui ja teki valehyökkäyksiä uroksen eteen. Dara katsoi parhaimmakseen juosta vähän pidemmälle tutkailemaan tilannetta. Jostain kuului miehen ääni, joka huhuili koiraansa. Uros kääntyi äänen suuntaan ja minäkin komensin Elliä luokseni ja käännyin tulosuuntaamme päin. Darakin hipsutteli mamman tykö.

No eikös mitä, tuo uroksen komistus tulikin uudelleen peräämme. Silloin Ellille riitti ja se otti pienen turkkinäytteen uroksen kankusta hampaisiinsa. Uroksen persvillat suussa se lähti ajamaan sitä takaa ! Karjaisin Ellille, että nyt riittää. Sakemanni (oli muuten komee poika) palasi vähän nyreissään uikuttaen takaisin isäntänsä luo. Ilmeisesti sellainen siellä oli, koska en nähnyt missään vaiheessa ketään, kuulin vain äänen.

Meitin emännällä se ei pää palele. Jos ei kerralla usko niin silloin tulee hammasta ! En usko, että se sitä urosta puri kunnolla, kunhan vähän naukkasi tukon karvoja kankusta, että lähdetkös siitä ! :D  Elli on kyllä tommonen justiina, jos toinen koira on "olevinaan", niin kuin tämä uroskin. Vähän aikaa katsoin, että kuinkakohan tässä rupee käymään, mutta eipä se sakemanni sitten ollutkaan ollenkaan aggressiivinen. Olisi vaan toinen halunnut tyttöjä tulla moikkaamaan !

Huomenna yhteislenkille Nuuksioon agiporukan kanssa, siitä kerron sitten. Otan kameran mukaan, jos vaikka saisi napsittua uusia kuvia. (ja jokunen niistä toivottavasti onnistuisikin )