Alkaa olla jo aika keväisiä fiiliksiä. Tänäänkin oli niin upea ulkoilukeli että ! Pakko oli laittaa aurinkolasit lenkille päähän, vaikka ne menikin aina välillä ihan huuruun kun hikoilin rämpiessäni lumessa.  Tein melkein parin tunnin lenkin likkojen kanssa ja kiersimme asuinalueemme ympäri metsiä pitkin.

Viikko on taas mennyt tutuissa merkeissä. Viime lauantaina oli Ellin agitreenit Keravalla ja ekaa kertaa oli kaikki ryhmämme jäsenet mukana. Tunti on sille porukalle tosi lyhyt aika ja ehdimme tehdä vain yhden radan kertaalleen. Siinä taas kepit tökki tosi pahasti. Muutenkin Elli menee tosi hitaasti ja varovasti radalla aivan kuin pelkäisi törmäävänsä seiniin. Ehkäpä se tuntuu tuommoselle vauhtiveikolle tosi ahtaalta.  Ja niinhän se onkin. Kunpa vain pian tulisi kevät ja pääsis taas Ojankoon...

Aamut alkavat olla jo valoisia seitsemän aikoihin, joten aamulenkit on päästy tekemään lähimetsässä ja pellolla.  Paljon mukavampaa kuin remmilenkit jalkakäytävillä.

Sitten kuvasatoa päivältä...

Dara

Elli

Riehua

Lenkin jälkeen tuli väsy. Pusu

Kuten kuvista näkyy niin metsässä on aika paljon lunta. Ei ihme, että oltiin kaikki niin mamma kuin koiratkin aika hapoilla kun siellä rämmittiin. Toki suurimman osan matkasta kuljimme tallattuja polkuja ja moottorikelkka/mönkkäriuria pitkin.

Huomenna taas uusiksi...Cool