Vihdoin viimein kevät on tullut täydellä voimallaan ! Jihuu ! Kahden päivän aikana lumet ovat sulaneet todella vauhdilla. Ei haittaa vaikka kura lentää ja koirat ovat rapaisia, kunhan vain kevät tulee.

Kevät toi tulleessaan myös juoksun Daralle, viimeinkin. Arvasin sen jo ilmoittautuessani yhdistyksen Open Show:hun, että tokihan siellä sitten juostaan ja näin käy. Silmänisku  Täytyy vain huolellisesti pestä pikkuemännän peppu ennen reissuun lähtöä ja pitää se vaikka autossa odottamassa vuoroaan mahdollisimman pitkään, ettemme sekoita poikien päitä vallan.

Päivät ne on hurahtaneet todella vauhdilla sitten viime kirjoituksen.  Viime sunnuntaina oli Dalmisyhdistyksen kevätkokous ja heti perään maanantaina HSKH:n vastaava. Paljon oli kokouksissa asiaa ja päätöksiäkin tehtiin. 

Vaihdoimme myös männä viikolla autoa ! Kieli ulkona Isännälle tuli perinteinen keväthuumaus ja autokuume, hih ja meikäläistähän ei ole vaikea villitä mukaan autokaupoille.  Nyt alla sitten on Volvo V70, jossa takaloota kuin lentokenttä. Kelpaa koirien siellä matkustella. 

Ilmoittauduin pääsiäisen aikaan järjestettävälle dallujen agileirille Ellin kanssa ja ostin HSKH:n logolla varustetun treeniliivin, sillä en ole minkäänmaan valtakunnan liiviä koskaan omistanutkaan. Kyllä ny kelpaa. Nauru  Mitäs muuta ? Niin ja Daran ilmoitin AptusShowhun toukokuussa. Johan siinä olikin...  Alkaa olla kevään viikonloput kohtuullisen täyteen buukattu jos jonkinmoista koiramaista menoa !