Voi kuinka ihanan lämmintä on ollutkaan nämä muutamat päivät. Paitsi nyt vaan joka paikka on ihan kauhean märkää ja koirat joutuvat iltapäivälenkin jälkeen suoraan suihkuun. Lapset ovat "mielissään", kun saavat pestä koiria mennen tullen, hih. Meikäläinen pääsee helpommalla. Aamuisin on ollut vielä pakkasta ja kuivaa ja samoin iltalenkeillä on jo tiet kuivuneet mukavasti. Tänään tosin olin metsässä iltalenkin, mutta selvisin pyyhkeellä.

Mun kyllä täytyy alkaa tosissani harkita ruokamerkin vaihtoa koirille. Mä en enää kestä Daran kakan syöntiä ! Se menee aina vaan mahdottomammaksi. Tarkoitan nyt sitä kun se vetelee Ellin kakat, vanhatkin, pitkin metsiä ! Eikä kestä Daran mahakaan. Se on kokoajan puolittain ripulilla ja kaameet ilmavaivat. Parina yönä olen taas saanut herätä päästämään sitä pihalle ripuloimaan.  Ilmeisesti ruoka tulee sen verran sulamattomana Ellin sisuksista ulos, että se on Daran mielestä vastustamatonta herkkua. Sääli, sillä ruoka on sopinut Ellille tosi hyvin. Sen iho ja karva ovat upeat, ei korvavaivoja, ei mahavaivoja, ei mitään.  Dara syö samaa ruokaa myös ja onpa tuo näkynyt sillekin sopivan. Mutta varmasti niitä on muitakin hyviä merkkejä. Täytyy alkaa kokeilemaan.

Tänään aloitin tytöille myös kevään matokuurin. Toivottavasti se ei aiheuta Dapsulle lisää mahavaivoja. Se on kyllä ainut tässä perheessä, joka oikeasti sitä matokuuria tarvitsee, on se semmoinen jätemylly! :)

Maanantaina jatkui sarjamme: koirayhdistysten kevätkokoukset. Olin HSKH:n kokouksessa ja paikalla reilut kymmenkunta reipasta. Hyväksyimme uudet yhdistyksen säännöt ja Ojanko-rahaston perustamisen ja sen säännöt. Nyt alkaa todenteolla puuha sisäharjoitteluhallin saamiseksi Ojankoon.  Sunnuntaina sitten vuoden ekat agikisat Purinalla ja kaikki palkintojen osalta reilassa. Aamulla aikaisin paikalle, mutta ihan loppuun asti ei minun tarvitse olla. Minut oli merkitty töihin kolmeen luokaan. Joten ei ihan niin pitkä päivä kumminkaan ole tulossa.

Ja tänään olisi ollut dallujen koirapuistotreffit Pitkäkoskella ja minulle kävi sellainen moka, että unohdin koko jutun !! Kahdeksan maissa olin lähdössä koirien kanssa iltalenkille, kunnes yhtäkkiä välähti; jestas tänäänhän olisi ollut puistotreffipäivä. Mahtoikohan olla porukkaa paikalla ? Nella perheineen on vielä Lapin reissulla. Ehkäpä siksi unohdinkin, kun ei ollut Anu ja Nella kavereina mukaan lähdössä. No ens kuussa sitten uudestaan. Joka onkin muuten vappuaatto...hmm..ehkäpä siirrämme sitä johonkin suuntaan toiselle päivälle ?

Viikko on ollut ja tulee olemaan yhtä hössötystä. Maanantaina oli se kokous, eilen tytön vanhempainilta koululla, tänään ei onneksi mitään (paitsi se unohtunut puistotreffi), huomenna pojan leirikouluvanhempainilta, perjantaina anopin luo käymään, lauantaina kummitytön 11v. synttärit ja sunnuntaina agikisat. Huh huh...:D