Harmaus jatkuu...väsyttää :(

Niin eilen oltiin Daran kanssa Mäntsälässä mätsärissä. Olipas porukkaa !  Pentuluokassa yli 120 koiraa, aikuisissa kuulemma 150 !!  Ilmoittautumisen jälkeen siinä tunnin verran pällisteltiin menoa ja sitten tuumattiin, että lähdetäänpäs välillä isomummin luo huilaamaan, kun siinä aivan vieressä oltiin. Isomummilla oli padat jo kuumana, joten pääsimme suoraan valmiiseen ruokapöytään. Puolentoistatunnin kyläilyn jälkeen lähdimme taas mätsäripaikalle paikallisen K-marketin parkkihalliin katsomaan missä mennään. Odottelimme vielä noin puolisen tuntia ja sitten oli meidän vuoro. Parinamme oli 5kk:n ikäinen dallutyttö Lahdesta. Sievä kuin mikä.

Dara päätti heti tilaisuuden saatuaan peruuttaa tuomaria. Olisin ottanut siitä vähän jämäkämmän otteen ettei saisi tahtoaan läpi, vaan hampaat katsotaan ja piste. Olin varannut superpalkaksi naudanmahalihapullia taskuuni. No tuomarihan ei sitten sallinnut kiinni pitämistä ja Dara sai tahtonsa läpi ja pääsi peruuttamaan. Huoh :(

Tuomari pyysi nameja itselleen ja niiden kanssa sitten miten kuten ne hampaat katsoi. Dara liikkui suht hyvin, alkuun kylläkin vähän haluttomasti, mutta sitten jo paremmin. Ja seisoikin ihan nätisti. Parinamme ollut pikkudalluneiti käyttäytyi moitteettomasti, joten sille punainen nauha ja meille sininen. Sinisten isossa kehässä Dara poseerasi kuin mallioppilas, mutta kuten arvata saattaa, emme sijoittuneet.

Vielä piipahdimme isomummilla kahvilla ja Dara sai myös herkkuja raskaan päivän palkinnoksi. Kotimatkalla autossa kyllä unta piisasi. Lapset haimme kotiin mummilasta ja sitten Ellin tykö kotiin, joka oli saanut olla yksin koko päivän. Elli oli mielissään lenkistä vain kahden mamman kanssa. Tokoiltiinkin pikkasen lenkin lomassa ja Elli toimi kuin kello. Siitä oli hauskaa kuin sai tehdä mamman mieliksi :)

Ilta meni sitten peuhaamisen merkeissä. Koiruudet painivat ja riehuivat melkein koko illan keskenään olohuoneessa. Eipä Daraakaan enää väsyttänyt yhtään ;)