Kotiuduttu ollaan mökiltä, kyllästyttiin pitämään sadetta ja avot täällähän onkin ihan mukavat kelit. Mitä nyt eilen illalla rojautti semmoisen ukonilman että ! Ja taas vietetään synttäreitä. Elli on jo 4-vuotias ! Äkkiä se aika on hurahtanut, muistan kuin eilisen päivän kun haettiin Eppu meille. Kuinka onnellinen olin, meinasi sydän ihan pakahtua.

1680486.jpg

Päivänsankari. <3

Voi kuinka likat nauttivat olostaan mökillä. Saivat mennä ja tulla mielensä mukaan. Järjestivätpä hieman actioniäkin. Lähtöpäivänä kun pakkailimme mökissä kamppeita ja siivoilimme olivat tytöt kahdestaan ulkona. Sivusilmällä huomasin tuvan ikkunasta kuinka ne vilahtivat ohi kauheeta vauhtia. Nauroin toisille, että tytöt on taas saaneet hepulijuoksukohtauksen. Kurkistin ikkunasta uudelleen nähdäkseni minne ne menivät. Siellähän ne ajoivat jänistä takaa ! Voi pientä onnetonta jäniksenpoikasta, se ei tiennyt mihin mennä. Kaikkialla vain oli järvi tai aita vastassa.  Minä karjumaan ulos koirille ja sainkin Ellin heti pysähtymään ja sisälle mökkiin, mutta Dara se olikin vaikeampi tapaus. Se ei nähnyt eikä kuullut yhtään mitään muuta kuin tuon onnettoman pitkäkorvan.  En saanut siihen mitään kontaktia. Mummi toi jo ulos pullaakin ja yritti sillä houkutella Daraa, mutta mitä vielä. Neiti juoksi kieli vyön alla vain pupun perässä, joka paniikissa poukkoili sinne tänne. Lopulta jänöjussi meni rantakivikkoon ja ehkäpä onneton hyppäsi järveen ?? Dara jäi hölmönä pällistelemään kivelle ja kun minä sinne lipokkaillani pääsin tarpomaan, oli jänis hävinnyt. En nähnyt sitä vedessä, enkä missään. Toivottavasti se ei hukkunut... :(

Dara oli pitkään aivan "transsissa" eikä millään meinannut rauhoittua. Onneksi tontti on aidattu, ties mistä muuten olisin ikinä neitiä kiinni saanut. No ehkäpä sitten olisi pupu paremmin päässyt karkuun tai piiloon ja siihen olisi Darankin mielenkiinto lopahtanut, ehkä ?

Muuten Juhannus sujui kommelluksitta. Kokkoa poltettiin, grillattiin ja kärvisteltiin hyttysten ruokana. :)  Ensi viikolla mennään Ellin kanssa Riihimäelle kisoihin. Siellä on iltakisana ykkösluokan hyppyrata, joten sinne siis, kun noita ykkösluokan hyppäreitä ei niin kosolti ole tarjolla.  Loppuun vielä muutama kuva neideistä mökillä.

1680528.jpg

Vauhti päällä.

1680537.jpg

Dara ja uusi pallo. ( joka kyllä puhkesi heti :D )

1680541.jpg

Dara rannassa.

1680544.jpg

Iänikuiset kepin vedot. Tässä kylläkin ohuempi risu, mutta yhtäkaikki sitäkin pitää vetää toiselta pois. :)