Huhtikuun eka, aurinko paistaa ja lunta sataa, taitaa tulla kevät.  Virpojia on käynyt ihan mielettömän paljon ja koirat ovat saaneet haukkua kidat ammollaan koko päivän. Ehdttiin me kyllä vähän kuvailemaankin ulkona ja lenkkeilemään metsässä. Nyt hanki kantoi jo mammaakin ja oli ihanan kevyt kävellä !

Tässä heti parhaat palat kuvaussessiosta.  Nemon häntää ei vaan saatu heilumaan, se roikkui kuin lehmän häntä ja Elli tarjosi kokoajan istumista nakin toivossa, mutta kun Dara tuli ulos hän näytti mistä mannekiinikoirat on tehty. Jos Dara jotain osaa niin se on poseeraus !  Aloitetaan nuorimmasta:

 Zabavan Nemanja, 1v.

 Ja toisinpäin

 Zabavan Darina, kohta 5v.

 Zabavan Wilma, kesällä 8v.

Viikolla torstaina aloitimme Nemon kanssa  Koirakeitaalla neljän kerran agilityn alkeet-kurssin. Harjoittelimme aitaa, putkea ja A-estettä. Hypyssä, eikä putkessa ollut mitään ongelmaa, mutta A:ta piti vähän tuumailla ja nakkia kului, mutta kun herra sen kerran meni yli, niin sen jälkeen koko homma oli kuin lasten leikkiä.  Kun tuo kurssi päättyy, toivottavasti pääsemme aloittamaan Seijan vetämän alkeiskurssin pelkästään dalluille omassa seurassamme. Se tietty edellyttää testitilaisuuden läpäisemistä.

Eilen sitten olimme Ojangossa hallilla mätsärissä. Poika oli tungoksessa ihmeen reipas, niin kauan kuin mentiin ja tehtiin jotain, odottelu tuppasi tuomaan jännityksen pintaan. Kehässä se liikkui hienosti häntä pystyssä, mutta tuomaritädin käsittelyssä piti jännittää ja peruutella. Hampaat se antoi katsoa, mutta eipä sitten juurikaan muuta. Mutta parempaan suuntaan mielestäni ollaan menossa koko ajan. Saimme tietty sinisen nauhan ja lähdimme siitä  heti kotiin, en jäänyt kuormittamaan pojan sietokykyä enempää. Pikku hiljaa edetään.

Tiistaina on viimeinkin Daran vuoro kokea jotain kivaa. Menemme Marikan ja Eetun kanssa Hyvinkäälle koirauimalaan. Pääsee Dara pulikoimaan. Toivottavasti se tykkää siitä. Jos saan Annikan mukaan kuvaamaan, niin laitan kuvia tähän blogiin heti miten.

Pääsiäisenä , viikon päästä, olisi tiedossa mätsäriä Nemolle ja hyppystarttia Ellille, joten touhua piisaa.