Koko viiikko mennyt ihan harakoille ! Maanantaina olimme Daran kanssa treeneissä, mutta siinä kaikki ohjelma tälle viikolle. Keskiviikkona oli pojan ammattikoululla vanhempien ilta, joten Ellin treenit jäivät väliin. Sitten iski kaamea vatsatauti. Voi jessus, olen kitunut kaksi päivää sängyn pohjalla (ja vessanpytyllä ) kuumeisena ja huonovointisena. Edelleen on hieman lämpöä, joten huomiset Ellin hallitreenitkin jätän varmaan väliin.  Kaiken lisäksi miehellä meni polven ristisiteet paskaksi (turvallisessa moottoripyöräharrastuksessaan), joten koirien ulkoilutus on jäänyt lasten harteille. Ihan reippaasti he ovat osansa suorittaneet, mutta eiväthän he ole mitään tunnin parin metsälenkkejä tehneet. Seurauksena on, että koirat ovat jokseenkin energisiä. :)

Daran agitreeneissä oli uutena esteenä pussi, joka ei tuottanut ipanalle mitään ongelmia. Toki ihan umpinaista pussia emme vielä menneet, mutta ei Dara tuntunut arastelevan kankaan kosketusta selässään. Minusta tuntuu ettei se kakru arastele yhtään mitään.  Harjoittelimme myös hyppyneliötä ja hyppy-putki-hyppy yhdistelmiä, myös ne kaikki sujuivat vaivattomasti.  Mutta edelleen jos tulee vähänkin taukoa, kun odottelemme toisten suoritusten aikana, niin Dara kyllästyy ja alkaa nuuskimaan kentän pintaa makupalojen löytymisen toivossa. Ja kun nenä niin vetää maahan, on vaikea saada sitä taas keskittymään suoritukseen. Ipanalla pitäisi koko ajan olla tekemistä ja menoa ja meninkiä, muuten tylsyys iskee, ;)

Taidanpa vähän pukea päälleni ja lähteä omalle pihalle palloilemaan. Saisivat koirat vähän pyrähdellä pahimpia puhteja ulos ennenkuin lapset tulevat koulusta.