Niin se vain on..helteet on ohi. Sataa ja lämpömittari näyttää +11 C ! :0  Dapsulla alkoi peppu tiputtelemaan viimeviikolla, melkoisen tarkkaan tasan puolivuotta ekoista juoksuista. Saas nähdä kuinka taas saadaan poikia hätistellä nurkista Ellin kanssa kaulin tanassa ! :D Pienen neidin kunniaa on puolustettava innokkailta kosijoilta !

Eipä pikkuneiti sitten viime viikolla päässyt mukaan agitreeneihin. Siitä Elli oli varmaan ihan tyytyväinen ja intopiukeana suoritti rataa. Kepitkin menivät mainiosti, vaikka olin ns. "väärällä" puolella. Ohjaajamme Leilakin kehui, että sitä on tehty kesän aikana kotiläksyjä ! Harmi, että tän viikon treenit jäävät väliin, kun on työmatka Köpikseen.Plaah...:(

Viikonlopun mökkeilimme taas pienen tauon jälkeen ja likat olivat mielissään. Sunnuntaiaamuna Elli tuli tupaan aamureissuiltaan ja käkisteli kurkkuaan. Sitä kakomista sitten jatkui koko päivän ja Elli alkoi olla jo aivan onneton. Niin minäkin. Yritin katsoa kurkkuun, että mimmoinen keppi siellä on poikittain, mutta en tiettykään nähnyt mitään. Kotona illalla Elli viimein oksensi alakertaan kaksi kertaa ja toisessa kasassa oli heinänkorsia ja jotain ihme tummaa kökköä. Uskoisin, että siinä kakomisen syy taisi tulla ulos, koska selvästi jo helpotti. Toki vielä yöllä heräsin pari kertaa yskimiseen ja siihen että Elli yritti oksentaa, mutta aamulla neiti oli jo ihan ok. Söi aivan normaalisti ja ulkona meni Daran kanssa kuten ennenkin. Jos vielä tänään sama kakominen jatkuu, niin sitten huomenna lääkäritädin luo tutkimuksiin. Mamman sydäntä painaa ihan huoli, mutta onneksi tytär on kotona tarkkailemassa emännän vointia herkeämättä. :)

Tälle viikolle ei nyt sitten ole suunnitteilla kummempaa ohjelmaa. Näyttelytreeneihein ei ole Daran kanssa asiaa, mutta onneksi sentään agilityn alkeiskurssi ei mene mönkään, kun juoksu ehtii alta pois ennen sen alkamista. Samoiten 14.8. mätsäri jää väliin, mutta onneksi niitä on vielä kolme muutakin ennen Tuomarinkylän syysnäyttelyä, joten treenata ehditään. :)