Ihana, pitkä, kuuma kesä alkaa olla ohi, vaikka vielä viikonloppuna saimmekin nauttia mukavan leppoisista ilmoista. Palataan vielä hellekesän tunnelmiin seuraavien kuvien myötä:

"Mitäs sä Dara siellä oot ?"

 "Tuu tänne, täällä on kivaa !"

"Mä tuun sua, Johanna vastaan"

"Kato Eetu, ny ne likat tuli molemmat."

Ellihän ei veteen mennyt. Ehkä hiukan kastoi varpaitaan, mutta sitten pinkaisi pian pois. Dara ja Eetu lotrasivat sitäkin enemmän, eikä tämä kahlailu ainakaan parantanut Daran kamalaa furunkuloosia. En kuitenkaan raaskinut kieltääkään, kun kakaroilla oli niin hauskaa viilentää itseään helteellä. Onneksi nuo mätätassuongelmat ovat taakse jäänyttä elämää ! Tosin lääkekuurilla ollaan edelleen.

Pari viikkoa on hurahtanut nopsaan. Ellin kanssa ollaan treenailtu agilityä normaaliin tahtiin ja lauantaina juhlimme Ojangossa hienosti menneitä SM-kisoja kaikkien työntekijoiden kesken. Tosin turnausväsymys lienee iskenut sillä paikalle ei tullut kuin max. 50 seuralaistamme. Kisailimme leikkimielisen knock-out-kisan, kahdella identtisellä agiradalla. Mekin Ellin kanssa osallistuimme. Ekalla radalla Elli (ja minäkin) olimme ihan kuutamolla ja hävisimme surkeasti parillemme. Toisella radalla kohtasimme Anun ja Nellan. Elli oli aavistuksen nopeampi, mutta hävisimme kun minä ohjasin Ellin väärästä putkesta läpitte. Mutta hauskaa oli !  Darakin pääsi mukaan juhlaan ja se sai osallistua nakinkalastuskisaan. Pää paljuun veden alle ja nakki suuhun. Vaikka Dara nopea olikin, emme sijoittuneet palkintosijoille.   Nakinsyöntikisan jälkeen menin Daran kanssa kokeilemaan huvikseni knock-out -kisan rataa. Dara suorastaan lensi ja toimi kuin unelma. Olisi pitänyt ottaa se kisailemaan ennemmin ! Vaikka viimeksi olen Daran kanssa treenannut viime syksynä, niin ei se tekeminen mihinkään ollut unohtunut. Nyt kun neiti alkaa olla kunnossa ja ilmat vähän viilenevät niin sitten aloitetaan kunnon treeni myös Darkun kanssa.

Ens'viikonloppuna on taas täysi ohjelma. Lauantaina Ellin kanssa startataan HSKH:n kisoissa, jossa samalla ratkotaan dalmisten SM-titteli ja sunnuntaina Elli pyörähtää Tervakoskella näyttelykehässä. Ilmoitin sen viime tingassa mukaan, kun kumminkin ajelen paikalle yhdistyksen hallituksenkokouksen takia. Se onkin sitten Ellin viimeinen esiintyminen tällä erää. Ehkäpä ensi vuonna uudelleen, kuka tietää ? Viimeistään vetskukehissä sitten ainakin, mutta siihenhän on vielä aikaa ! Ei meitin ehtoisa emäntä ny vielä niin vanha ole !

Vaikka äkkiähän se aika kuluu. Tämän alla olevan kuvan löysin vanhempieni kuva-arkistosta.

Dara vauvana ristikkoa tekemässä Annikan kanssa.  Voi pulunen !