Olimme tänään Daran kanssa mätsärissä Pornaisissa. Tuulisessa, kylmässä, sateisessa, aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Juu, kyllä Suomen kesä on sitten mielenkiintoinen. :)  Dara sai elämänsä ensimmäisen punaisen nauhan mätsärissä ja käyttäytyi muutenkin oikein mallikkaasti ! Antoi tuomarin katsoa hampaansa suorastaan mainiosti, mutta kropan tunnustelu on edelleen vähän jänskää ja siinä pitää kiemurrella ja kaarrella. Mutta harjoitusta vaan lisää, niin hyvä siitä vielä tulee ! Ainakin nyt olen todella optimistisella mielellä. Toivottavasti emme sitten taas romahda oikeissa näytelmissä ens lauantaina !

Oikein tyytyväinen olen myös Daran liikkumiseen kehässä. Se juoksi reippaasti ja ryhdikkäästi. Samoin keskittyi hyvin poseeraamiseen, mitä nyt isossa kehässä alkoi vähän pomppia saadakseen makupalaa. Siihen ei kuitenkaan mikään ratkennut. Meidät sitten käteltiin ulos loppusijoituksia tavoittelemasta, mutta tuomari aika kauan Daran kohdalla mietti, ennenkuin tuli kiittämään osallistumisesta. Oikein kiva päivä kaikenkaikkiaan.

Eilinen päivä oli taas aika raskas, kun olin koko päivän töissä seuramme agikisoissa. Onneksi en  ollut lupautunut molempiin päiviin töihin, muuten olisin aivan dead, varsinkin tämän sitkeästi jatkuvan flunssan kanssa.  Huomenna pääsemme vihdoinkin Daran kanssa agitreeneihin, tiistaina alkaa näyttelytreenit ja keskiviikkona Empun treenit, joten kiirettä taas iltaisin pitää. Torstaina on Tuomarinkylässä SuKoKan 15-vuotisjuhlamätsäri ja siellä olisi kuutosryhmäläisten tuomarina Johan Juslin. Kiinnostaisi sekin, mutta katsotaan nyt jaksaako sitä enää lähteä, kun kaikki illat on muutenkin menossa.  Huomenissa palaan asiaan sitten agitreenikuulumísien kanssa. :)