Voi, en voi uskoa tätä todeksi ! Elli nappasi ERI:n, oli avoimen luokan narttujen ykkönen ja vielä paras narttu nelonen !  Elämänsä ensimmäisessä näyttelyssään melkein kuusivuotiaana ja frouva oli aivan mahtava. Se esiintyi suht hyvin, vaikka edelleenkin tarjosi istumista namipalaa saadakseen, vaikka kuinka viikolla yritimme treenata, että hienosta seisomisesta ne namit tippuvat. Tuomarin käsittely meni hienosti vaikka sivusilmällä vilkuilikin mammaa, että onks tää nyt ihan pakollista ?

Varsinaisen tuomarin Paula Rekirannan lisäksi oli kaksi tuomariharjoittelijaa, joista toinen oli mies. Se aiheutti pientä jännitysmomenttia, mutta onneksi Elli ei välittänyt. Varsinkaan kun harjoittelijat eivät tulleet sen lähemmin kopeloimaan. Elli liikkui todella hyvin ja se näkyi myös arvostelussa. Lisäksi tuomari kehui Ellin ilmettä todella kivaksi (niille harjoittelijoille) vaikka ruusukorva hieman haittasikin kokonaisuutta.  Arvostelu kaikkiaan oli aivan mahtava ! Mä leijun ihan pilvissä !   Kyllä tuntuu kivalle, täytyy myöntää.

Ilma suosi, vaikka todella mustat pilvet leijuivat näyttelypaikan yllä koko ajan. Kotomatkalla vasta alkoi sataa, mutta sehän ei enää haitannut.  Huomenna lenkkeilemme taas pilkkuporukalla iltapäivällä, toivotaan että sää suosii silloinkin, eikä käärmeet syö meitä eläviltä metsässä.