No niin, että semmoinen näyttelypäivä tänään ! Eihän päivässä itsessään mitään vikaa ollut. Ilma oli ihana, aamupäivällä hieman pilvinen, mutta pian pilvet häipyivät ja aurinko alkoi paistamaan täydeltä terältä. Näyttelypaikalla paljon mukavia ihmisiä; tutumpia ja vähän tuntemattomampia, mutta hyvä fiilinki vallitsi dalmiskehän vierellä ! Oikein mukava oli tavata taas pitkästä aikaa Nina ja Kiira ja kaikki ihanat hyvin käyttäytyvät Zabavan-koirat. Darallakin oli ihan mukavaa. Oli tuttuja koiria kuten Raisa ja Darasta Ninan tapaaminen on aina yhtä riemastuttavaa. Ilmassa kuitenkin roikkuu sana: MUTTA (iso sellainen).

Eipä mennyt itse arvostelu ihan nappiin. Aika rytinällä palattiin maanpinnalle siitä Tampereen ERI:stä. Ei ollut meidän päivä ollenkaan. Tuomari ei juurikaan pitänyt Dapsusta, joka arkaili käsittelyä. Ensin antoi ihan suht hyvin katsoa hampaat, mutta sitten muu kropan ja hännän tunnustelu oli ihan liikaa. Dara pakitti ja kiemurteli ja ihan väkipakolla sain sen enää pysymään paikoillaan.  Sillä seurauksella, että jatkossa kokoajan vilkuili tuomarimiestä, ettei se vaan tule kimppuun uudelleen. Mielestäni Dara liikkui ihan hyvin, mutta seisomista häiritsi se vilkuilu, eikä Dara oikein jaksanut keskittyä tänään siihen poseeraamiseenkaan. Silti keltainen nauha oli yllätys. Odotin sinistä, sillä sitä tuomari oli jo ennestäänkin jakanut, mutta että keltainen !??  No Dara saa aikalailla vielä kehittyä ja kroppaansa kasvattaa ennenkuin seuraavan kerran kotimaiselle miestuomarille uskaltaudumme.

Kasvattajakehässä esitin Soria, joka on siis aivan ihana mummo ! <3 Se seisoi aivan itsekseen paikallaan, ilman mitään. Sama kuin handlerina olisi ollut puupökkelö. (no eipä meikäläinen paljoakaan siitä eroa ) :D  Zabavan-ryhmä oli ainoa kasvattajaluokassa, mutta sai KP:n ja äsken kun katsoin tuloksia oli Nina ja Kiira koirineen ollut koko näyttelyn BIS-kasvattajaryhmä !  Onnittelut siitä ! VAU ! :D

Minä ja Dapsu siitä lähdimme kasvattajakehän jälkeen ajelemaan kotiopäin ja kieltämättä oli vähän sekava fiilis. Eikai Dapsu ny sentään niin huono ole ??  Äh, ei kun eteenpäin sanoi mummo lumessa ! Aptuksessa sitten englantilaistädin luo, saas nähdä onko hänestä Darasta yhtään mihinkään ?

Kotosalle tultuamme, tuli Anu ja Nella käymään hakemaan agikilpailukirjaansa. He olivat olleet Ojangossa möllikisoissa ja voittaneet Maxi-luokan ! Jipii, ainakin joillain oli onnistunut päivä !