Eilen oltiin Ellin kanssa oman seuran epiksissä kisaamassa. Ojanko cupin nimellä kulkevassa kolmen kilpailun sarjassa oli eilen vuorossa toinen osakilpailu. Koska oli mm. meidän ryhmän treenauspäivä, olimme velvoitetut osallistumaan työntekijöinä mukaan ja toki sitten saimme omilla koirillamme startata kisaan mukaan.

Meikä myös hankki maanantaina palkinnot ja eilen aloitin työt ilmossa. Alkuun olikin niin sutinaa ilmoittautumisessa, että meinasin unohtaa kokonaan laittaa listalle Ellin maximölleihin. Periaatteessa meidän olisi pitänyt mennä kisaavien puolelle, koska olemme jo oikeissa kisoissa startanneet, mutta nyt ei ollut niin nuukaa, emmekä me muutenkaan kisanneet cupin pisteistä.

Elli oli taas aivan loistava. Ainoastaan puomista juoksimme tietty ohi ja siitä saimme 10 virhettä (epiksissä ei ketään hylätä ).  Muuten rata meni aivan nappiin ja alitimme ihanneajan 16,60 sekunnilla. Aika oli toiseksi paras, mutta toki se puomin ohi juoksu saattoi olla hieman nopeampaa kuin jos Elli olisi sen puomin mennyt, joten ihan vertailukelpoinen se aika ei ole. Jokatapauksessa sijoituimme seitsemänsiksi. Kaikkiaan koiria oli parisenkymmentä. Tarkkaa lukua ei vielä ole, kun ei HSKH:n nettisivuille ollut vielä ilmestynyt tuloksia.

Nellalla vähän takkusi puomille nousu, mutta Anu päätti ottaa harjoituksen kannalta vaikka aikaa kului ja virhepisteitä ropisi. Nella viimeksi oikeissa kisoissa hyppäsi korkealta keinulta alas ja pelästyi, joten nyt se hieman arastelee puomia ja keinua, vaikka ne on klaarannut aiemmin tosi hyvin.

Mulla oli häkki mukana auton takalootassa ekaa kertaa ja hyvin Elli siellä oli, vaikkakin vähän mökötti. Mutta nyt pystyin pitämään auton takaluukun kokonaan auki eikä autoon näin tullut ollenkaan kuuma. Siellä Elli tosiaan sitten lepäsi rauhassa loppu illan, kun olin kisoissa työtehtävissä. Ja Nella oli seuraneitinä meidän auton vetokoukussa kiinni.  Kiva ilta oli ja ensviikolla on sitten viimeinen Cupin osakilpailu. Vien sinne vain palkinnot, mutta tokko sitten muuten menen töihin.

Lauantaina lähdemme koulun päättäjäisten jälkeen vihdoinkin mökille pitkästä aikaa. Niin no sitten pääsiäisen ! :0  Koiratkin varmaan nauttivat taas aivan kybällä siellä. Ensi viikolla ohjelmassa mätsärí keskiviikkona Daran kanssa Koivukylässä, samoin lauantaina olisi mätsäri Suutarilassa ja sitten viikon päättää erkkari.  Mennään kumminkin, vaikkei ehkä kantsis. ( syvä huokaus...)