Vaikka kylmä on kuin fan ja kevät ottanut aimo harppauksen takapakkia, niin nyt on ulkotreenit aloitettu Daran kanssa pitkän talven jälkeen.  Ipana on ollut talven ihan "pellossa", emme ole tehneet yhtään mitään, mutta sitä ei todellakaan huomannut. Dara oli aivan mainio heti ! Se muisti kaikki viime syksynä opitut asiat ja oli selvästi riemuissaan päästessään taas tekemään.

Menimme hyppyjä, putkia, muuria, A:ta, puomia (kyllä PUOMI menee kuin tyhjää vaan) sekä kujakeppejä. Myöskin syksyllä tahkotut kontaktien ylösmenot ja alastulot oli muistissa eikä kertaakaan loikkinut kontakteilta yli vaan kiltisti toppasi alastulossakin kontaktipinnalle ja sitten katse mammaan, että eikös sitä namia jo tipu, kun näin mainiosti osaan ! Hymy

Keskiviikkona on sitten Ellin vuoro aloittaa ulkokausi. Lauantaina olimme vikaa kertaa Keravalla sisätreeneissä ja Elli-emäntä oli kerrassaan hyvä. Teimme nollaratoja viuh vauh tosta noin. Itsellekin on tullut ihan uutta intoa treenaamiseen, kun huomaa, että kehittyy itsekin. Ja sehän näkyy koirissa heti. Kyllä ne menee ja tekee mitä mamma pyytää. Ei siitä homma jää kiinni.

Sunnuntaina olin Ojangossa seuran talkoissa ja porukkaa oli aivan mahtavan paljon mukana.  Kentät saatiin loisto kuntoon, uudet väliaidat ja paljon hienoja uusia esteitä. Nyt kenttiä on jo kuusi agilityyn + toko ja flyball- kentät siihen lisäksi. Valtavasti on alue kehittynyt siitä, kun ekaa kertaa Ellin kanssa kentälle tulimme.  Kunpa vain kaikki natsaisi, että saisimme hallille rahoituksen ja luvat ja seura pääsisi rakennuttamisen alkuun. Lujasti on vielä tehtävä töitä asian eteen.