Huh huh, nyt on testit käyty. Ihan hyvin meni kaikenkaikkiaan. Vaikka jännitinkin aikalailla etukäteen. Kentälle päästyämme olin jo aivan lunki ja ajattelin, että menee miten menee, Dara tekee sen minkä osaa. Mamman vikahan se on, jos ei ole lasta opettanut.

Johanna ja Outi jakoivat meidät kahteen eri ryhmään kahdelle eri kentälle. Olimme ensin Johannan ryhmässä. Ensimmäinen tehtävä oli paikallaolo. Laitoin Daran istumaan, mutta jouduin palauttamaan sen kolmasti paikalleen, enkä kovin kauas sitten uskaltanut mennäkään. Kolmas kerta meni hyvin , Dara istui  ja odotti kun palasin sen luo. Toinen tehtävä oli paikallaolo ja luoksetulo. Siinä palautin Daran kerran paikalleen. Sitten se pysyikin ihan mainiosti paikallaan, vaikka nytkään en mennyt kovin pitkälle. Luvan saatuaan Dara tuli hienosti suoraan eteeni istumaan.  Lopuksi Johanna käveli kaikkien luo vuorollaan. Dara otti Johannan ilolla vastaan, halusi nuolla naamaa ja kaivaa lihapullia taskusta. Kerjuu kannatti ja lihapulla tipahti suuhun. Luoksepäästävyydessä ei ainakaan moitteen sijaa.

Sitten vaihdoimme Outin ryhmään. Vuorossa oli seuraaminen remmissä ja vapaana. Molemmat osiot menivät Daralta aivan loistavasti. Ehkä asiaa auttoi lihapulla piilotetuna nyrkkiin ? :D Myös Outi "haastatteli" kaikki koirakot ja Dara otti myös Outin hyvin vastaan.

Nyt sitten jännitämme ja odotamme sähköpostia, että pääsemmekö mukaan alkeiskursseille.  Paljon oli hyviä ja tottelevaisia koiria, joten varmasti on valinta vaikea. Jos emme pääse mukaan, niin sinänsä ei harmita, koska niin paljon meitä parempia koirakoita oli mukana ja me emme todellakaan olleet harjoitelleet riittävästi. Mutta kaiken kaikkiaan Dara oli oikein edukseen ja ainakin hienoa näyttelyposeeraamista hän tarjosi joka välissä. Aivan kuin olisi sanonut: " Kato mamma, tämän mä ainakin osaan, eiks niin ? " :D   Hyvä mieli jäi ja jos ei nyt tärppää, niin ens kerralla sit uudelleen.