Eilen käytiin tutustumassa koirien tulevaan hoitopaikkaan Kalkkirannassa. Paikka todellakin oli keskellä metsää. Jos mä luulin, että me asutaan landella, niin meillähän on vilkasta kuin Mannerheimintiellä verrattuna siihen paikkaan. :D  Mutta ihan hyvä vaan, eipä ole naapureita häiriintymässä koirien haukunnasta. Ei sillä, oli heillä naapureitakin, joissa kuulemma kaikissa on monta koiraa ja yhdessä paikassa aaseja ja lehmiä. Aasit siellä jossain kiljuivatkin illan pimeydessä. Olipas aika hauskan kuuloista ! :)

Hoitolan "täti" oli oikein mukava ja varsinkin Dara ihastui häneen heti. Elli tapansa mukaan vältteli eikä muutamaa nuuskaisua enempää halunnut tehdä tuttavuutta.  Sisätiloihin tutustuminen oli aikasta jänskää, koska hoitolassa olleet kolme hoidokkikoiraa pitivät aikamoisen metelin meille vierailijoille.  Molemmat pilkut tulivat kyllä sisälle, mutta kovasti niitä jännitti. Aika hauskaa, että samaan aikaan kun meidän koirat menevät sinne hoitotytöiksi tulee hoitoon kolme muutakin dalmista. Äiti ja poika sekä yksi leikattu uros. Uskoisin, että meidän likat tulevat viihtymään siellä, siis ainakin Dara. Elli nyt mököttää ja masentuu ilman mammaa oli se sitten hoidossa missä hyvänsä. Olen kuitenkin oikein hyvillä mielin ja tyytyväinen ensivaikutelmaan ko.paikasta. Toivotaan, että kaikki menee sitten hyvin.

Pikkupirulainen Dara on taas jatkanut askartelujaan tällä viikolla. Keskiviikkona se oli päässyt vessaan, kun ovi oli jäänyt raolleen. Sieltä neiti oli ottanut hammastahnatuubin ja pessyt hampaitaan olohuoneen sohvalla...tietenkin. Lisäksi topsy-puikkorasia oli levitetty ja puikkoja nakerreltu. Myöskin tyttären hiusharja oli kokenut tuunauksen ja varsi on nyt pikkasen aiempaa lyhyempi. Että tälläistä puuhaa tällä kertaa.  Eilinen ja tämä päivä on mennyt taas rauhallisemmin. Onneksi tuhot ovat jääneet aika pieniin, mutta sohva alkaa olla taas pesua vaille. Kuka se halusi vaalean sohvan ? Kuka ? (katsoo peiliin...ahaa ai se oli toi akka ! :o )