Naftiks on jääneet nämä blogipäivitykset viimeaikoina. Ei oikein ole ollut mitään erityistä tapahtumaa kerrottavaksi. Elli on ollut treeni-ja kisatauolla, koska sen käämit niin kärähti koko hommaan viime kerralla.  Riihimäelle todennäköisesti suunnataan vajaan parin viikon päästä. Saas nähdä onko tekemisen into palautunut ? Ei sillä, olihan sitä intoa viimeksikin yli oman tarpeen, mutta kun tuo keskittymispuoli oli vallan hakusessa. Muija kun järjesti oikein ranttalipoon startissa. Noh semmosta se on.

Loputon talvi se vaan jatkuu ja jatkuu. Jopa lisää luntakin on satanut, sen vähän tilalle minkä kevätaurinko on ehtinyt sulattaa. EI TODELLAKAAN jaksais enää tätä lunta ja pakkasta. TAHTOO KESÄN !  Likat ovat kyllä pääseet irrottelemaan pellolla, kun on hyvä hankikanto, joka kannattaa jopa meikäläisenkin. (Ainakin silloin tällöin, hihii) Muuten mennään tuttuja harvoja metsälenkkejä, joilla polut on pyritty ahkeraan pitämään kuljettavina.

Ellillä on masussa, nivustaipeessa ollut jokusen aikaa iho kuiva ja karhea. Se välillä nuolee sitä, ilmeisesti kutittaa. Välillä taas iho on parempi eikä kutise. Kuumeisesti olen yrittänyt miettiä mistä se johtuu ? Alkoi ilmeisesti uusista namipaloista, joita sain yksistä kisoista ilmon yhteydessä. En niitä antanut sitten ollenkaan ja kutina hävisi. Mutta nyt se taas vähitellen on tullut takaisin. Olen yrittänyt rasvata ja hoitaa, mutta kun Eppu heti tahtoisi nuolla ällöt rasvat pois. Tarttee nyt hetki vielä tutkailla mihin suuntaan se menee ja tarviiko lähteä lääkäritädille näyttämään ?  Tosi tylsä homma, kun Ellillä ei ikuna ole tähän menessä ollut mitään ongelmia ihon kanssa, niin mistä pirusta toi nyt sitten tuli ? GRRRR...