Viikko melkein vierähtänyt sitten viime päivityksen. Kaikenlaista ollaan touhuttu. Ollaan käyty mummilassa ja sieltä käsin tehty kaupunkikävelyretkiä Tikkurilaan ja Puistolan ostarille ja asemalle. Nemo ei ole moksiskaan junista, ei kovasti papattavista harrikoista eikä pärisevistä mopoista. Mutta ihmiset, ne ovat aika jännittäviä. Alkuun kaikkia vastaantulevia ihmisiä piti pysähtyä katselemaan ja vähän yritti peruutellakin kohtaamista. Pikku hiljaa se alkoi sujua paremmin ja paremmin ja nyt jo ihmiset kohdataan suht reippaasti eikä tarvi pysähdellä.

Polkupyörälijöistä tai rullaluistelijoista ei ole väliä, kun ne menevät vain nopsaan ohi, mutta hitaasti kohti tulevat ihmiset ovat jännittäviä. Eilen illalla tosin jo koirat ja niiden ulkoiluttajat ohitettiin reippaasti häntä pystyssä, joten hiljaa hyvä tulee. Kaupunkiretkeilyt jatkuvat huomenna.

Tänään treenattiin näyttelyposeerausta ja vähän näyttelyhihnassa juoksuakin. Posetus sujui jo kohtuu hyvin, mutta juoksu oli aikamoista pomppimista ja hihnan repimistä.  Annika yritti urheasti kuvata, mutta vain harva kuva onnistui edes sinnepäin.

 Tässä yksi parhaista.

Lisäksi yritettiin ryhmärämä-kuvaakin ja tässä saldo:

 Tytöt kohtuu tyyriinä

Dara ja Nemo ovat väsymättömiä painijoita.

"mää syän sut "

Välillä on pakko huilata.

Dara kauniina tyttönä

Huomenna myöskin on illalla Ellin treenit ja Nemo pääsee mukaan Ojankoon. NIin ja tänään tyypit olivat keskenään yksin kolmisen tuntia ja kaikki meni hienosti. Ei mitään vaurioita missään. Toivotaan, että likat osaavat opettaa pikkujätkän olemaan nätisti kotona yksinkin.   Hampaita Nemolta on lähtenyt aika vauhdilla ja lähes kaikki etuhampaat ovat jo vaihtuneet, vain kulmurit ovat sitkeästi paikoillaan. Täytyy seurata niitä, että lähtevät aikoinaan varsinaisten hampaiden tieltä pois.

Tänään Nemo sai myös omat oikeat koiranruokakupit. Samanlaisen kahden kupin setin säädettävällä telineellä kuin tytöilläkin on. Kyllä nyt kelpaa, ei tartte enää syödä mistään vauvakupista.