Surffaillessani eri sukulaisdallujen sivuilla tänään, löysin ihanan kuvan iso-eno Kassun (Zabavan Izlaz) emännän sivuilta. Pakko oli minunkin se tänne laittaa. Kiitos Jantta vinkistä ihanaan Keijun kuvamaailmaan !

a670.gif

Kuva saa minut tosi hyvälle tuulelle ! :)  Nina-kasvattajan luona vielä pari aivan ihanaa vauvaa odottelee niitä omia ihmisiä hakemaan heidät uusiin koteihin. Tyttö Edweena on niin sievä ja Hänen Ylhäisyytensä niin komea poika ! Varmaan tulee murskaamaan monen tyttölapsen sydämen ! :)

Ja ei kun nöpösiä vaan tulossa lisää keväällä Vahdolle ! Ellin toinen täyssisko Sani on menossa miehelään... (jonka osoite on vielä tarkoin varjeltu salaisuus ;) meitä pidetään jännityksessä !!  Kääk ! )Veikkaan, että mahtaisiko sieltä olla tulossa perin ruskeapilkkuinen yhdistelmä ? Hmm....

Kyllä pikku pallerot on aina sitten niin ihania...huoh...mutta toisaalta on ne niin ihania isoinakin. Aikuisuudesta ei voi puhua, sillä ikuisia kakaroitahan nuo ovat !

Tänään kävin törsäämässä Puotinharjun jättimarketti Mustissa & Mirrissä.  Sieltä ei kertakaikkiaan pääse ulos vähin ostoksin. Mukaan tarttui keksejä, erilaisia puruluita ja niin ihan kunnon ruokaakin, hih ! Vaivoin sain itseni ohittamaan remmi/pantaosaston. Oon vähän haikaillut semmoisten ihanien "Hurtta"-pantojen perään, missä on pehmeä mokkanahkainen sisäpinta. Niitä on sinisiä ja punaisia. Niissä kyllä lukee että päästävät väriä, eli ihan "pyhä"pantoja olisivat.  Elli kyllä tarvitsisi uuden pannan, kun yksi nipsahti napsahti katkipoikki eilen. No on ne kyllä niin kovalla kulutuksellakin sillä neidillä !

Huomenissa on Dapsun näyttelyreenit Järvenpäässä, siitä kerron sitten myöhemmin.