Niin tänään pikkulikka jo 10 kk ! Juhlistettiin päivää yhteislenkillä Espoon Lakistossa. Haimme Anun ja Nellan mukaan aamulla kymmenen maissa ja treffasimme muut tutulla Rinnekodin parkkipaikalla. Porukkaa olikin ihan mukavasti; 11 dalmista ja yksi malinois, jos oikein muistan. :)  Retkireput jätimme Lauran miehen Pasin haltuun, joka vei ne autolla makkaranpaistopaikalle ja me muut sitten matkasimme jalkapatikassa. Lenkki sujui leppoisasti yhtä kahden pojan ärinäkahakkaa lukuunottamatta. Ei siinä mitään vakavampaa käynyt, meteli oli vaan kova, mutta vammoitta selvisivät onneksi. Loppumatkan pojat vuorottelivat remmissä. Mökillä oli Pasi jo laitellut nuotioon tulet valmiiksi. Elli sai olla puussa kiinni, mutta Dara-vauva sai liepottaa vapaana, se kun ei namupaloista muiden kanssa ala  kähistelemään. Kerjäsi kylläkin makkaraa ansiokkaasti joka ihmisen luona vuorollaan. Sain sitä vähän väliä komentaa pois. :D

Syötyämme juotuamme, lähdimme kävellen takaisin kohti parkkipaikkaa. Virtaa riitti paluumatkallakin, ainakin Ellillä joka sai hepulijuoksukohtauksen itsekseen Daran peesatessa. :) Kaikenkaikkiaan mukava lenkki ! Kotimatkalla poikkesimme vielä Anulle kahville. Oli kiva nähdä Onnia pitkästä aikaa ja pikkumies olikin kasvanut hurjasti sitten viimenäkemän !

Kotiin saavuttuamme ruokin koirat ja masut täynnä ne kävivät nukkumaan ja nukkuvat edelleen !!  Hurja päivä ! :) Ei ole kiire iltapissureissulle. Voi ollakin, että ihan käväisy pellonreunalla riittää. Tai mistä sitä tietää, vaikka kuin on taas virtaa kun ulos pääsevät ! :)

Päivän kuvasatoa alla:

Dapsu tuumailee...

1360887.jpg

Elli mököttää kiinni puussa. Vilukin meinasi tulla :(

1360897.jpg

Onneksi saatiin Allin takkia lainaksi, se vähän helpotti ! :)

1360905.jpg

"pikkupointteri" Dara

1360915.jpg

"Tippuiskohan joltain makkaraa ? !"

1360919.jpg

Tässä vielä Päivin ottamat kuvat. Ensin Elli ja sitten Dara Alli-rouvan kanssa. Kiitokset Päiville mainioista kuvista ! :)

1362012.jpg

1362725.jpg