Eilen ilta meni Ojangossa, tällä kertaa kisatessa. Ilma oli ihana, vaikka tuulikin aika rankasti. Otin vain Daran mukaan ja Elli jäi mököttämään kotiin.  Dapen kanssa startattiin mölliluokassa ja ihan kivasti meni. Tosin sijoitus ei ollut häävi, sillä virhepisteitä ropisi tukuttain, kun palkkasin namilla lähdössä ja kontakteista puomilla. Lisäksi Dara pudotti yhden riman ja yhden hypyn töppäsin liikkeelläni niin, että Dara suoritti esteen väärin päin. Toki myös Dapen haahuilu ennen aikaisesti tsekkaamaan puomin ylösmenokontaktia, josko sieltä löytyisi namia, verotti aikaakin.

Ihanneaika oli 40s ja meillä meni aika yli 9.22 sekunnilla. Pääasia oli ettei Dara yrittänyt mennä rimojen alta ja puomi meni loistavasti ja vauhdikkaasti ja päälle täydelliset kontaktit , kuten myös A-esteelläkin. Muutamaa haahuilu reissua lukuunottamatta vauhtiakin tuntui piisaavan ihan mukavasti. Sijoituksemme oli 16./18. Joten ei oltu vikoja !  Parin viikon päästä kokeilemme kisaamista uudelleen samaisessa Tehis-cupin epävirallisten kisojen sarjassa. Ehkäpä silloin otan Ellinkin mukaan kisaavien radalle ? Nytkin kisaavien koirien rata oli aika kiva eikä siinä olisi ollut keinua, joten olisi tullut vain puomin ohitus.

Sunnuntaina olin Ojangossa treenaamassa ja sain Annikan mukaani. Sateesta huolimatta viihdyimme kentällä melkein tunnin. Annika auttoi Dapen kanssa keinulla ja pussilla sekä keppien lopussa odotti namipussin kanssa. Daralla kun tahtoo olla taipumusta lopettaa kujakepit kesken ja tulla kerjäämään multa palkkaa ennen aikojaan. Nyt siitä ei ollut puhettakaan ja se juoksi jo aika kapeaa kujaa suoraan eteenpäin ja Annikan tykö.  Ellin kanssa otin lyhyitä radan pätkiä ja kepeille lähetystä erilaisista kulmista ja eripuolilta. Elli meni kepit taas aivan upeasti ilman mitään epävarmuutta. Vihdoinkin olen oppinut antamaan sille tilaa, menemättä itse söhläämään siinä vieressä kokoajan ja se auttaa. Elli huiskii kepit aivan mielettömällä vauhdilla. Kunpa vain kisoissakin saisin hermoni pysymään kurissa. Tätä jauhan joka kerta, mutta kun se harmittaa niin vietävästi, kun töppää koiran hyvän suorituksen omilla typeryyksillään.

Tämän viikon sunnuntaina sitten menen katsojan ominaisuudessa Ojankoon kannustamaan pilkkuja (erityisesti Nellaa)  SM-kisojen tiimoilla. Voi kunpa ilmat vielä suosisivat silloin. 14 pilkullista agiliitelijää on tulossa paikalle ja varmasti näemme vauhtia ja vaarallisia tilanteita.