Vaikea arvata kuka ? Darapa hyvinkin. Neiti on taas päivänä muutamana touhuillut päivällä aikansa kuluksi. Eilen se oli vetänyt alas työpöydältä kassin, jossa oli tuliaisviinit ja karkit Ruotsista naapureille. Karkit oli syöty ja viinipullo hajonnut tietenkin tuhannen päreiksi keittiön lattialle. Onneksi suurin osa sirpaleista oli pysynyt muovikassin sisällä. Se vielä olisi puuttunut, että koirat olisivat satuttaneet tassunsa ja tahrineet vereen koko kämpän.

Tänään Dara oli syönyt viinirypäleet (avaamaton rasia), nakertanut tyhjän leipäkorin silpuksi, maistanut juustohöylän puuvartta ja kääntänyt kaikki sohvatyynyt ympäri. Jälleen kerran helpotuksen huokaus siitä, ettei ollut mitenkään repinyt noita tyynyjä. Daralle iski oikein täysillä valeraskaus päälle. Se itkee vähän väliä ja on rauhaton ja läähättää. Hyppii sängystä toiseen, petaa omaa petiään yhä uudelleen ja tosiaan järjestelee sohvan tyynyjä uuteen uskoon. Pennuille vissiin pesää tekee. :( Tisutkin on niin pinkeenä ja roikkuvat kuin imettävällä emakolla. Maitoa ei tihku, mutta ei paljosta puutu.

Seuraavan juoksun jälkeen vien sen keväällä leikkuupöydälle. Veisin sen jo nyt, mutta kun lähdemme sinne Thaimaan reissulle niin se ei vielä tule kysymykseen. Yleensä kun nuo valeraskausoireet käyvät ajan myötä yhä pahemmiksi ja kun ei tosiaankaan ole tarkoitus Daraa jalostukseen käyttää. Maailman komeimman sulhon kyllä sille tietäisin, mutta ei siltikään ;)

Lähestyvän Halloweenin kunniaksi, kuvankäsitelyä á la Thomas. Pirulaisena tässä kylläkin Elli (kiltti mamman pulunen) eikä oikea pikkuilkiö Dara.  Kuvasta on rajattu pois Dara, jonka kanssa Elli tässä "tappelee". :D

2024497.jpg