Kylläpä on ilmat suosineet tänä viikonloppuna ulkoilua. Sormet ihan syyhyää puutarhatöihin, mutta tämä selkä...:( Ei onnistu ei, ainakaan vielä. Eilen tein pitemmän metsälenkin koirien kanssa ja vähän imuroin kotosalla, níin tänä aamuna sängystä ylös nousu oli taas yhtä tuskaa. 

Tänään meillä oli dalmisten yhteislenkki ja meikä vetovuorossa. Paikalle ilmaantuivat tutut ja uskolliset lenkkikaverimme Rocky, Kassu, Anssi ja ihanainen pikku-Martta. Siinä vasta kaunis ja siro pikkutyttö ! Pojat Rocky ja Anssi vaan tuppasivat höykyyttää Martta-pahaa ihan liiankin kanssa. Yritimme sanoa pojille, että menkää kysymään Elliltä irtoisko siltä ? :D Eivät menneet. Jokainen joka on sitä kerran kokeillut, tietää että päihin tulee. On sitä pojillakin itsesuojeluvaistoa ! Elli ja Kassu taivalsivat etujoukoissa kylkikyljessä kuin vanha aviopari. Kiva ilma oli kävellä. Kiitokset taas kaikille osallistujille, oli mukava taas jutustella ja vaihtaa kuulumisia.

Eilen Jyväskylän näyttelykuulumiset olivatkin mainiot. Zabavan-koirat olivat jyränneet oikein kunnolla. Kasvattajaryhmäkin BIS-4 !! Onnittelut vielä tätäkin kautta kasvattajalle !  Lueskelin Lakun, Nanan ja Cocon kuulumisia, niin mua nauratti kuva Nanasta roikkuvine tisseineen. Aivan kuin meidän Dara. Sillä on muut tisut jo vetäytyneet valeraskauden jälkeen ihan hyvin, mutta ne kaksi viimeistä takajalkojen välissä ovat kuin lehmän utareet. Siis aivan hirveet !! Luulis että tommosella liikunnalla ne jo vetäytyis, mitä ipana juoksee päivän mittaan, mutta mitä vielä. Ne on ihan kauheet riipparit !:D

Dara on peräti tykästynyt häkkiinsä omana paikkanaan ja ihan itsekseen. Ostin siihen yhdestä verkkokaupasta häkinsuojan ja nyt se on ihanan hämyinen pesäpaikka Dapsun mielestä. Mitään en ole asian eteen tehnyt kuin vain antanut häkin olla olkkarissa ovi auki ja kun koirat jäävät yksin, heitän sinne perälle makupalakeksejä naposteltavaksi. Ja jos olen antanut Daralle jonkun luun, laitan sen häkkiin ja sinne se jää sitä syömään rauhallisesti vaikka ovi olisi kiinnikin.  Toivotaan, että Dapsu tykkää olla siellä näyttelypaikallakin itsekseen.

Huomenna on viikon ensimmäinen jännä päivä ; Daran ja mun testi agilityn alkeiskurssille ja sitten viikon päättää sunnuntaina Ellin debyytti ihan oikeissa agikisoissa. Nyt ne kevään riennot sitten alkavat toden teolla, joka viikolle jotain häppeninkiä. Toivotaan, että saan jonkun perheestä mukaani valokuvaajaksi, niin sais laittaa tunnelmia sitten kuvien muodossa tännekin.

Alle lisäsin kuvat Darasta häkissään ja tulipa se Ellikin siihen mukaan haukottelemaan. ;)

1483903.jpg

1483908.jpg

1483900.jpg