Onpas taas vierähtänytkin pitkä tovi viime kirjoituksesta.  Ei kai mitään kummallista raportoitavaa ole ollutkaan.  Talvikeleistä ollaan nautittu , varsinkin viime viikonloppuna oli ihanaa ulkoilukeliä.  Sunnuntaiaamuna saimme lenkkikavereiksemme Anun ja Nellan ja kivaa oli.  Nella ja Dara leikkivät ja Elli jolkotti omaan tahtiinsa, mutta innostui välillä pyrähtämään.

Muuten lenkit ovat taas olleet tylsää remmilenkkeilyä, vaikka kyllä lapset päivisin vievät niitä metikköön juoksemaan. Siellä vaan tällä hetkellä on jäniksen papanat ihan pop. Niitä pitää natustella joka välissä. Niin ja hiiret, apua, Dara "the murhaneiti" kunnostautui yks päivä aloittamalla oman barffauksen, tappamalla pikkuhiirulaisen. Ja nyt se hakee sen raadon vaikka mistä ja natustelee suussaan ennenkuin ehdin hätiin. YÖK ! Huuto

Toisaalta vaikka nämä talvikelitkin on kivoja, niin kyllä odotan kovasti kevättä, että pääsis Ojankoon treenaamaan. Nyt mulla on taas ihan hirvee into aloittaa treenaus Ellin kanssa tähdäten BH-kokeeseen, mutta saas nähdä kuinka aika sitten riittää ?  Daran kanssa olis kans kiva jatkaa agilityä.  Empun kanssa sentään lauantaina päästään sisätreeneihin.

Tyttäreni Annikan tilanne on jo huomattavasti parempi. Hän sai eka hammaslääkärikäynnillä jo väliaikaiset paikat haljenneisiin hampaisiinsa ja huulikin on  parantunut. Tiistaina tallilla oli aika jännittävää, mutta hyvin hän klaarasi tilanteen ja tunti meni oikein hyvin hepan laittoineen päivineen.  Kyllä se siitä taas..