Pakko hehkuttaa, niin kiva fiilis on eilisen jälkeen ! Päivä meni sanotaanko melko nappiin. Aamulla oli aikainen lähtö ja olimme hakemassa Hugoa ja Pauliinaa mukaan jo seitsemältä.  Matka meni mukavasti ja nopeasti jutustellessa. Koiratkin olivat takana sopuisasti. Hugo oli aivan reunassa varoen Daraa, joka jo heti alkumetreillä ilmoitti auton olevan sitten hänen. Olin yllättynyt neidin 'ellimäisestä' käytöksestä. Näkyy se olevan luonnetta meidän hömpälläkin. :D

Turun messukeskuksessa olimme siis jo heti yhdeksän jälkeen. Leiri pystyyn ja odottelemaan omaa vuoroa. Monta tuttua oli taas paikalla ja oli kiva jutustella kuulumisia. Kiitos kaikille mukavasta seurasta kehänlaidalla. Eikä vähiten omalle kasvattajallemme tyttärineen !

Kehään mennessä olin yllättävänkin rauhallinen. Se vaikutti varmasti Daraankin, joka myös oli aika lunki. Se ei hössöttänyt eikä hyppinyt ja pyörinyt.  Nakkitasku varmasti myös auttoi asiassa. ;)  Pientä vastustelua hampaiden katsomisessa ja kropan tunnustelussa, mutta se meni kuitenkin kohtuullisen hyvin. Dara myös liikkui hyvin ja tuomari tykkäsikin meitä kaikkia juoksuttaa aika tavalla !  Saimme kauniin vaaleanpunaisen nauhan ja olin tosi tyytyväinen.  Paremmaksi vain muuttui, kun Dara sijoittui luokassaan toiseksi. Ja jos vielä mahdollista niin ei kun lisää oli tulossa. PN-kehässä sinnittelimme vielä seitsemän joukkoon ja se ei ole ihan huonosti se !

Kasvattajaluokka oli tällä kertaa mustavalkoinen ja pääsimme Daran kanssa jengiin mukaan. Hienosti porukalla Exxo, Zottel, Dara ja Della Nina pokkasi ROP -kasvattajatittelin KP:lla.  No niin, päivä tulisi siis jatkumaan vielä ison kehän merkeissä.

Pauliina ja Hugo saivat onneksi toisen kyydin kotiin päin, joten heidän ei tarvinnut jäädä turhaan enää notkumaan paikalle.  Isojen kehien esiarvostelut oli määrä alkaa vasta puoli neljältä. Siis hyvästi Ellin agitreenit. Peruutusviesti ohjaajallemme lähti menemään.

Isoon kehään meno olikin meikäläiselle aika elämys. Esiarvostelun jälkeen menimme hienoon katsomolla ympäröityyn kehään. Siniset matot, valot, musiikit ja kuulutus. Me maalaiset siellä hienossa show:ssa. Ja mitä tekee Dara ? Menee ja esiintyy kuin vanha konkari, hätkähtämättä mitään härdelliä ja härpäkettä. Meidän pieni oma kultapulunen. <3  Pitkä, mutta antoisa päivä kaikenkaikkiaan. Darasta olin todella ylpeä, se jaksoi tsempata ja keskittyä loppun asti.

Pian on yhteislenkin aika, palaan asiaan iltasella jospa vaikka saisin kuviakin otettua lenkiltä. Aika hämärä keli tuolla lumisateineen kyllä on, joten katsotaan miten valo riittää kuvien ottoon.